Ú s t í n/L. - Se 36 kanadskými body patřil mezi nejproduktivnější hráče mužstva. Antonín Melka po měsíčním volnu začal s přípravou na nadcházející sezónu. V té chce pomoci Slovanu v cestě do play-off. I on ale ví, že dostat se mezi osm nejlepších družstev nebude vůbec snadné.

Jak jste trávil posezónní období?
Sezóna skončila neobvykle brzy, což pro hokejistu není nic příjemného. Jakmile skončila dlouhodobá část, dal jsem si přibližně měsíc volno. Pak jsem začal s tréninkem a nyní jsou přípravy na následující sezónu v plném proudu. Když jsem hokej nehrál, tak jsem ho alespoň sledoval v televizi.

Byl jste někde na dovolené?
Ano, s manželkou a dcerou jsme byli v Egyptě.

Jakým dalším sportům se věnujete kromě hokeje?
Každý rok po sezóně chodím hrát hokejbal, už asi deset let. Občas si jdu také zahrát tenis.

Momentálně probíhá individuální příprava na suchu. Vyhovuje ti více než společná?
To se nedá říct. Každá z nich má své výhody. Člověk sám moc dobře ví, co potřebuje, v čem má nedostatky. Podle toho si sestaví přípravu.

Těšíte se na led?
Ano, dlouho jsem na něm nebyl a chybí mi (úsměv).

Kdy naposledy jste byl na týmovém soustředění?
Už je to pořádně dlouho. Bylo to s Kladnem a jeli jsme na Šumavu. Přesný rok si nevzpomínám. Myslím si, že letošní soustředění bude hodně zaměřené na trénování. V rámci něj odehrajeme dva přípravné zápasy, těším se.

V minulé sezóně jste odehrál 44 zápas a získal 36 bodů. Jste spokojený?
Když si vybavím, kolik šancí jsem neproměnil, tak to mohlo být lepší. Na druhou stranu, v některých situacích jsem zase měl štěstí. Osobně jsem docela spokojený, jen mě mrzí, že jsme nepostoupili mezi osm nejlepších.

Dáváte si cíle pro sezónu 2018-2019?
Chceme se dostat do play-off a v něm udělat co nejlepší výsledek. Znovu se hraje bez předkola, takže postoupí osm nejlepších týmů. Musíme hrát co nejlépe a ve všech zápasech odvést maximální výkon.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže