Ú s t í n/L. - Vinou zranění musel předčasně ukončit sezónu 2017-2018. O to více se Matěj Hes těší na zápasovou zátěž v nadcházejícím ligovém ročníku. Rád by svou sbírku kanadských bodů v dresu Slovanu rozšířil. Během letní přestávky se chce zaměřit na styl bruslení.

Jak jste trávil posezónní období?
Jelikož jsem ze zdravotních důvodů musel ukončit sezónu už v lednu, tak jsem ho trávil převážně v lékařských ordinacích a později jsem chodil na rehabilitace. Také jsem trávil čas v práci.

Vyrazil jste někam na dovolenou?
Na dovolené jsem ještě nebyl. Plánuji zajet na týden na chalupu, a pak s přítelkyní na pár dní do Pece pod Sněžkou.

Jakým sportům se během tohoto období věnujete, jak se udržujete v kondici?
Občas zajdu na fotbalgolf a na golf. Teď jsem začal konečně po půl roce chodit na led. Co se týče tréninku, tak na ten dohlíží Jakub Kmeťko, který mi zároveň dává dohromady kyčel.

Těšíte se na týmové soustředění do Rakouska?
Naposledy jsem byl na soustředění asi tři roky zpátky s Mladou Boleslaví, jezdili jsme na kolech. Letos se rozhodně těším. Jsem zvědavý na jejich tým a zázemí.

Co očekáváte od sezóny?
Těžko odhadovat, jak bude sezóna vypadat. S týmem se chceme probojovat do play-off, to znamená skončit do osmého místa po základní části.

Dáváte si nějaké osobní cíle?
Rád bych se trochu uklidnil na puku a změnil styl bruslení. Pokud se mi podaří získat nějaký ten kanadský bod, rozhodně se zlobit nebudu (smích).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže