řekl na adresu produktivity Ústí.">
J i h l a v a - Ve 4. kole první ligy zavítali Ústečtí Lvi ve šlágru kola do Jihlavy. V jejím kádru se objevil tehdejší kapitán Ústeckých Daniel Hodek. V dresu Slovanu zase už tradičně bojoval Lukáš Sáblík a nově i Daniel Zápotočný, bývalí hráči Dukly, kteří hodnotili zápas. Problém Severočechů vystihl Zápotočný vtipně a hlavně trefně. "Netrefíme ani prázdnou bránu," řekl na adresu produktivity Ústí.
Do úvodu utkání vstoupila domácí Dukla s až zbytečným respektem a hosté měli od začátku více příležitostí, ale recept na Suchana nemohli najít. „Z výsledků Dukly jsme samozřejmě měli respekt. Naše výkony nebyly stoprocentní a to především kvůli neproměňování šancí. Tenhle problém nás trápí stále, protože jak jste viděli i dnes, netrefíme ani prázdnou bránu," říkal Daniel Zápotočný. Důrazný obránce, který ještě nedávno oblékal dres Dukly potvrdil, že se hosté nejvíce připravovali na jihlavské duo Bakus - Hodek. „Ze statistik jsme viděli, že z Dukly se daří pouze první pětce, kde to táhne Bakus s Hodkem, takže jsme se proti nim snažili hrát tvrdě. Jeden gól nám sice po Bakusově přihrávce dali a Daniel Hodek nám párkrát ujel, jinak se ale příliš neprosadili."

Gól Jiřího Dobrovolného po přihrávce Oldřicha Bakuse byl však ze strany Dukly jediným, od 12. minuty už Lukáš Sáblík za svá záda ani jeden kotouč nepustil. „Naposledy, když jsem tady chytal proti Dukle, tak jsem dostal několik gólů a šel jsem střídat, takže sem se trošku obával, aby se to neopakovalo, ale naštěstí se tak nestalo a my jsme vyhráli."

Když už to vypadalo, že Dukla vedení udrží až do první přestávky, vyjel v přesilové hře 5 na 3 Pazourek z rohu a zasunul kotouč pod ležícího brankáře Dukly. Druhá třetina vyzněla ještě výrazněji pro Severočechy a po brance Jankových zvýšil vedení Ústí na 3:1 v závěru druhé části opět Pazourek. „Ten moment byl podle mě dost sporný. Jejich hráč vystřeli od mantinelu, já puk vyrazil a když sem se vracel do branky, tak mě zezadu podrazil jeden ze soupeřů, což mě v tu chvíli dost rozčílilo. Potom sem vzteky odpálil puk a trefil jsem jednoho z rozhodčích, za čož jsem poté dostal desetiminutový osobní trest," řekl po zápase smutný Jaroslav Suchan.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrál Slaný vysoko 11:1, Domácí se povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Další zápas čeká hráče v neděli proti Litoměřicím.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže