Ú s t í n/L. - Hlavním tématem besedy s fanoušky byl zápas Hvězd Ú s t í n/L. - Druhá beseda s fanoušky v sezóně 2016-2017 se konala ve čtvrtek 2. 2. 2017 v prostorách zimního stadionu. Za klub byli přítomni Vladimír Evan, Ing. Jiří Zdvořáček, Ing. Jiří Pelc a Marek Šnajdr. Nechyběl ani zástupce hráčského kádru, kterým byl Zdeněk Doležal. O čem se hovořilo?

O změně v managementu klubu

Slovo si vzal Jiří Zdvořáček: "V poslední době jsme přeskládali management. Jednateli jsou Ing. Jiří Zdvořáček (ekonomický jednatel), Ing. Boris Rajdl (jednatel obchodu) a Jan Čaloun (sportovní jednatel). Sportovním ředitelem je Vladimír Evan. S Paní Bimovou jsme se rozloučili na její žádost v listopadu minulého roku. Domluvili jsme se, že pozici "ředitel obchodu" již obsazovat nebudeme. Místo toho jsme zlákali k návratu Ing. Jirku Pelce. Obchod je tedy zajištěný Ing. Borisem Rajdlem, Ing. Jiřím Pelcem a Markem Šnajdrem. Poslední změna je na pozici asistentky kanceláře společnosti. Na toto místo se vrací Lucie Kašová.

O složení týmů pro oslavy 70. sezóny hokeje v Ústí nad Labem

Ing. Jří Zdvořáček pokračoval: "Myslím si, že týmy se nám podařilo poskládat velmi dobře. Celou akci jsme začali organizovat již v říjnu, byl to běh na dlouhou trať. Hvězdy Slovanu jsme skládali následovně. Chtěli jsme generaci kolem Janků, Antoše a Pazourka. Další generace je okolo Trončinského, Merty a Cíchy. Zastoupena je i třetí generace, jejíž jediným členem je Radek Mikeš, který nastoupí v obdivuhodných 65 letech.

Sestava Hvězd Slovanu: Ptáček, Sáblík - Kloubouček, Zápotočný, Jakub Evan, Kudrna, Hnízdo, Merta, Cícha - Janků, Antoš, Pazourek, Mikeš, Martin Tvrzník, Slížek, Kudrna, Morvay, Antonín Hanzl, Buďa, Marek Trončinský. Trenéři: Hynek, Vrba, Davídek, Evan, Gross, Kodrle, Mareš starší.

Vladimír Evan: Hledali jsme vhodný termín, museli jsme se trefit do reprezentační přestávky, abychom mohli získat co nejvíce hráčů. Například Richard Žemlička se omluvil, že musí na operaci, František Kaberle se omluvil z rodinných důvodů. Jiří Látal se sem do Ústí tak těšil, že začal trénovat na Kladně dříve a o mantinel si zlobil žebro.

Sestava Hvězd České republiky: Orct, Salfický - Šlégr, Štěpánek, Kučera, Procházka, Škoula, Ščerban, v jednání Kubát, Roth, Trončinský, Karel Pilař - Čaloun, Martin Procházka, Alinč, Reichel, Straka, Vlasák, Beránek, Janecký (?), Roubík, Robin Hanzl. Trenéři: Martinec, Nový, Kameš.

Zástupci marketingového oddělení se k zápasu Hvězd vyjádřili také. Ing. Jiří Pelc představil program celé akce, dres Hvězd ČR a Marek Šnajdr prezentoval informace o prodeji vstupenek. "Blížíme se k tisíci prodaných vstupenek," sdělil. "Celý program začne autogramiádou, která proběhne v Irské restauraci na Zimním stadionu, následovat bude doprovodný program u ledové plochy, vystoupí kapela The Boom a pak přijde na řadu samotný zápas. Moderátorem akce bude Kamil Bílský," dodal Ing. Jiří Pelc.

Vladimír Evan se vyjádřil k výši vstupného. "Určitá částka z každé prodané vstupenky půjde na charitativní účely, proto chceme prodat co nejvíce vstupenek. Peníze půjdou na účet Plamínku naděje."

O hráčském kádru

Slovo si vzal Vladimír Evan: "Po zkušenostech z loňského play-off, které jsme dohrávali s minimem hráčů, jsme se letos chtěli dostat do situace, kdy budeme mít dostatek hráčů. Chtěli jsme si pojistit hráče, kteří tady v průběhu sezóny hráli, ale nyní už tu nejsou. Základní sestavu jsme rozšířili o Martina Micala a Patrika Moskala. Myslíme si, že díky výhře v Havířově jsme si zajistili postup do play-off. Jen nevíme z jakého místa. My bychom si přáli páté místo, abychom narazili na Slavii."

O finanční situaci v klubu

"Letošní sezóna je finančně vyrovnaná. Od města jsme dostali peníze do konce sezóny. S těmi pěti miliony jsme počítali, pokryjí zbytek sezóny. Závazek po loňské sezóně byl mínus 1,4 milionu. Snažíme se tyto závazky snižovat, nicméně pokud by se to nepodařilo, tak zcela jistě se tyto závazky nezvýší. Co bude v další sezóně, to je ve hvězdách. Palírna U Zeleného stromu nabídla svůj podíl městu za účelem stabilizace klubu a neznamená to jejich odchod ze Slovanu. Palírna U Zeleného stromu spolu s městem do našeho rozpočtu dávají přibližně 50 % finančních prostředků, jejich podpora je pro nás klíčová. Sečteme si režijní náklady, ty jsou pevně dané, odečteme je od příjmů a zbyde nám rozpočet na hráče. Podle jeho výše si řekneme, zda můžeme hrát WSM Ligu nebo ne. Naší prioritou je hrát WSM Ligu, ale nebudeme ji hrát na dluh," dodal Ing. Jiří Zdvořáček.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže