Ú s t í n/L. - V posledních dvou utkáních proti favoritům WSM ligy získal Slovan pouhý bod. Když v pondělním utkání proti Slavii prohrál až v prodloužení. Ve středu 5. 10. 2016 vyráží na led do Jihlavy se kterou měl v loňské sezoně špatnou bilanci. Začátek utkání je v 17:30 a vše můžete opět sledovat na onlajnech.

Tváří v tvář: HC Slovan Ústí nad Labem vs. HC Dukla Jihlava

Údaje před
12. kolem

Porovnání v 1.-11. kole
3-3-2-3
celková bilance
4-3-0-3
6.
postavení v tabulce
5.
41:36
skóre
33:26
17
získané body
18
Jan Kloz (8+4) – 12 b.
nejproduktivnější hráč
Tomáš Čachotský (5+8) - 13 b.
Jan Kloz – 8
nejlepší střelec
Tomáš Čachotský – 5
Daniel Vrdlovec – 9
nejvíce asistencí
Tomáš Čachotský - 8
141
trestné minuty
154
Petr Přindiš – 41 TM
nejtrestanější hráč
Vlastimil Bilčík – 16 TM
Jakub Soukup – 92,60 %;
Martin Volke – 86,67 %
úspěšnost brankářů
Miroslav Svoboda – 93,97 %;
Jakub Škarek – 89,24 %
Jakub Soukup – 2,69;
Martin Volke – 5,08
průměr inkasovaných branek
Miroslav Svoboda – 1,71;
Jakub Škarek – 2,79
3,73
průměr vstřelených branek
3,3
32,82
průměr střel na branku
37,40
12
góly v přesilovkách
8
21,05 %
využití přesilovek
13,11 %
0
góly v oslabení
1

Jihlava pod lupou

Jihlavský tým má momentálně po 11. kole WSM ligy osmnáct bodů a patří mu 5. místo v základní části, ale oproti Slovanu má o jeden odehraný zápas méně.

Jeho start soutěže nebyl nijak oslnivý, kdy po pěti kolech měl na svém kontě pět bodů, což není mnoho. Od dalšího zápasu byl tým jak vyměněný a z každého odehraného utkání bral tři nebo ve dvou případech dva body, nejdříve za výhru na samostatné nájezdy s Litoměřicemi a pak o dvě kola později za výhru v prodloužení s Mostem.

Vzájemná střetnutí Ústí a Jihlavy v loňské sezoně

HC Dukla Jihlava

  • Rok založení: 1956
  • Klubové barvy: červená a žlutá
  • Jednatel týmu:
    Bedřich Ščerban
  • Trenér: Petr Vlk
  • Asist. trenéra: František Zeman

V základní části minulé sezony jsme s Duklou prohráli čtyři ze čtyř vzájemných zápasů. Nejblíže jsme měli k bodovému zisku v prvním a druhém domácím utkání, ale po těsném výsledku jsme podlehli v obou případech 3:4. Ve venkovních zápasech jsme také hráli se stejným výsledkem a to 4:1.

Jihlava také jako Slovan postoupila do play-off, kde ve čtvrtfinále narazila na AZ Havířov, kterému uštědřila porážku 4:1 na série. Oba týmy se dostaly do semifinále, kde na sebe překvapivě narazily, jelikož nikdo nečekal, že by Slovan mohl přejít přes favorizované Kladno. První dva zápasy na domácím ledě Dukly byly nerozhodné a v prvním utkání se šlo do nájezdů, kde Jihlavští byli úspěšnější 4:3. Další den čekal oba týmy opět velice náročný zápas, který se dostal do prodloužení, kde vítěznou trefu zařídil Michal Důras a stanovil tak konečný stav zápasu na 5:4. Série se přesouvala na sever Čech. První domácí zápas Slovanu skončil úsměvem všech domácích hráčů a fanoušků 4:1. V druhém utkání přišlo trápení v koncovce a Ústí nemohlo vstřelit branku, když podlehlo 0:3 . V posledním zápase jasně potvrdili Jihlavští kladnou bilanci v základní části, když rozstříleli Slovan 7:2 a zvítězili tak 4:1 na série.

11. kolo z pohledu obou celků

  • HC Slovan Ústí nad Labem – HC Slavia Praha 1:2p (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1)
    Branky a nahrávky: 21. Poulíček (M. Vágner) – 2. Dušek (Chlouba), 61. Mikulík (Dragoun, Pohl).
    Sestava HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, Kasík, Husák, M. Vágner (C), Brož, Přindiš, Hes – Loskot, Vrdlovec, Kloz – Z. Doležal, Poulíček, Merta – Gengel, Melka, Moučka – Markulinec, Komárek, Navarra.
  • HC Frýdek-Místek – HC Dukla Jihlava 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
    Branky a nahrávky: 3. Čachotský (Říha, Skořepa), 20. Zeman (Stoklasa, Šidlík), 30. Protasenja (Bilčík, Čachotský), 47. F. Seman (Diviš).
    Sestava HC Slavia Praha: M. Svoboda (Sáblík) – Bilčík, Kaláb, Marcel, Říha, Grebeňuk, Šidlík, Půža – Protasenja, Skořepa, Čachotský (C) – Diviš, F. Seman, Důras – Stoklasa, Zeman, Březina – Jícha, Kondratěv, Anděl.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže