Ú s t í n/L. - Valná hromada ústeckého účastníka 1. hokejové WSM ligy v minulých dnech rozhodla o posílení managementu klubu.

Sportovním ředitelem se stal Vladimír Evan, který se spolu s jednatelem pro sport Janem Čalounem bude plně věnovat práci na sportovním úseku klubu. Nutno dodat, že oba manažeři kromě toho aktivně vedou také ústecký mládežnický hokej.

Novým ekonomickým jednatelem byl zvolen zkušený ekonom Ing. Milan Křivohlavý a novým obchodním jednatelem se stal ústecký marketingový odborník Ing. Boris Rajdl (dříve Heineken, CENTROPOL, nyní GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries), který ve spolupráci s obchodní ředitelkou Slovanu Ing. Radkou Bimovou povede úsek marketingu a obchodu.

„S ohledem na vynikající sportovní výsledky našeho klubu v uplynulé sezoně a stanovené obdobné cíle pro sezonu nastávající, jsme se rozhodli posílit zkušenými profesionály nejen sportovní úsek, ale také úseky podpůrné - tedy obchod a ekonomiku“, řekl RNDr. Milan Hagan, představitel padesátiprocentního vlastníka hokeje, společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, a.s.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže