Žlutomodří předvedli v pátek na domácím ledě úctyhodný výkon. Kadaňské Trhače si vychutnali vysokou výhrou 9:3. Podařeným zápasem oslavil své 26. narozeniny obránce Slovanu Vladimír Brož.

Myslíte si, že přípravné zápasy, které Slovan odehrál, týmu zvedly sebevědomí při prvních mistrovských utkáních?
Povedlo se nám, se od těch dobře odehraných odrazit. V Mostě to bylo spíše nemastné, neslané, dneska už to bylo lepší. Byli jsme doma, byli jsme klidnější. Takže dnes to bylo super.

Co podle Vašeho názoru pomohlo k takovéto suverénní výhře?
Hráli jsme dobře zezadu, proměnili jsme šance, hráli jsme hodně na puku. Myslím si, že v naší hře byl minimální počet chyb a díky tomu se rodily góly. Podle mě jsme všichni hráli o padesát procent lépe, než v Mostě.

Jakým soupeřem pro Vás byla Kadaň?
Věděli jsme, že oni mají rychlý, bruslivý a hlavně mladý tým. Snažili jsme se puk dávat rychle od sebe, s krátkými přihrávkami. Platilo to na ně a nakonec jsme vyhráli tři body.

Za Slovan hrajete už od svých žákovských let. Jak na tuto dobu vzpomínáte?
Vzpomínám jedině dobře. Nezažil jsem tady špatnou sezónu. Co se týče dorostu a juniorů, tam to bylo zlomové a sezóny se velmi povedly. Měli jsme dobré trenéry.

Jak se cítíte v nové sezóně 2016/2017 s týmem, do kterého přistoupily nové posily?
Skvěle. Myslím si, že tady máme výbornou partu. Povedlo se nám sehrát se dohromady. Tenhle rok je to tady super, stejně jako každý rok. Přišli noví kluci, kteří výborně zapadli do kolektivu, takže není žádný problém.

Vzkázal byste něco fanouškům?
Ať chodí na hokej a dál fandí. A my se budeme snažit hrát dobrý hokej.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže