Ú s t í n/L. - Ve středu 24. srpna se v Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem konala předsezónní tisková konference, na které klub mimo jiné představil nové dresy na sezónu 2016-2017.

Tiskové konference se za klub účastnil jednatel Vladimír Evan, obchodní ředitelka Ing. Radka Bimová, trenéři Miroslav Mach s Tomášem Marešem a hráči Martin Vágner s Jaroslavem Roubíkem. Celou akci moderoval Kamil Bílský.

Kromě zástupců hokejového klubu bylo přítomno mnoho zástupců z řad sponzorů a partnerů celé hokejové organizace.

Jednatel společnosti Vladimír Evan si pochvaloval současnou situaci v klubu a zmínil, že za poslední dva roky klub urazil značnou cestu kupředu. Před dvěma lety mu totiž hrozil úplný zánik, naopak letos na jaře se Slovan umístil na 4. místě v hokejové WSM lize.

"Chceme se probojovat do play-off a chceme, aby hokej v Ústí občané brali za svůj a hokejový klub patřil přirozeně k městu," nastínil Vladimír Evan. A dodal: "Soutěž bude těžká, postoupit do baráže budou chtít České Budějovice, Slavia i Kladno. Naposledy překvapila i Jihlava. A silný bude i nováček z Frýdku-Místku."

Tématem byla i očekávaná tisícovka bodů ve druhé nejvyšší soutěži Jaroslava Roubíka, k překonání této hranice ústeckému fantomovi schází 49 bodů. Samotný Jaroslav Roubík si ale také přál, aby v soutěži odehrál na tisíc zápasů.

Obchodní ředitelka Radka Bimová pak představila nový systém ticketingu, který bude platit od nadcházející sezóny.

Nové dresy pro sezónu 2016-2017

Třešničkou na dortu pak bylo představení nových dresů, ve kterých bude hrát Slovan v novém ročníku.

Nové trikoty si pochvaloval kanonýr Jaroslav Roubík. "Jak se vyvíjí samotný hokej, tak se vyvíjí i výstroj a dresy. Jsou každým rokem vzdušnější. Jsou lehké, příjemné a velmi se mi líbí."

Martin Vágner dodal s úsměvem: "Je jedno, jestli budeme hrát v modrých nebo žlutých, hlavně musí být vítězné."

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže