Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi přivítají v úterý 16. srpna v 18:00 dalšího soupeře v rámci přípravných utkáních. Po třech vítězstvích a jedné prohře s extraligovým Kladnem se Slovan utká podruhé s Berounem. V prvním zápase se sokem z první ligy zvítězil ústecký tým díky čtyřbrankovému přídělu v poslední třetině 7:3. Kromě zajímavé konfrontace s prvním výsledkem se ústecké publikum může těšit i na Jakuba Langhammera, který přichází na zkoušku.
Pro Beroun to bude jíž druhá odveta. V přípravě měl totiž trenér Zdeněk Vojta, který působil předminulý rok také v Ústí, na programu dvakrát také Chomutov. Zatímco ve vůbec prvním zápase přípravy si jeho svěřenci se sokem ze severu Čech poradili vysoko 7:5, v zápase na konci minulého týdne podlehli stejnému soupeři ještě větším rozdílem 1:5. Podruhé proti sobě také nastoupí Ladislav Slížek a Martin Tvrzník, muži hokejově dlouhodobě spojení s kluby, proti kterým se budou snažit prosadit. Fanoušci se také budou bezpochyby těšit na sestavy, které vjedou na led, tu ústeckou by měl totiž doplnit Jakub Langhammer, nadějný útočník, který proti Slovanu loni nastupoval v opavském dresu.

Berounští si k přípravným zápasům vybrali těžké soupeře. Za prvním z nich jeli do Liberce, odkud si odvezli na nejvyšší české poměry slušný výsledek 1:4. I další „přátelák“ byl na programu na hřišti soupeře. Z Chomutova ale Berounští ukradli pomyslné tři body vysokou výhrou 7:5. Doma se poprvé Středočeši ukázali 5. srpna. Nedá se ale říct, že by se zároveň svému publiku předvedli. Po vyrovnaných dvou třetinách si nechali v té závěrečné od Ústeckých nasázet čtyři branky a odcházeli znovu poraženi. K dalšímu zápasu jeli do Hradce Králové, kde se proti nim vytáhl někdejší forward Ústí Koudelka. Ze čtyř branek se podílel na třech, když jednu sám dal. Berounští se ale nedali a soupeři zasadili pět zásahů. Ze tří zápasů s prvoligovými soupeři tedy Berounští nestačili pouze na Ústecké Lvy. V pátek si ale svěřenci Zdeňka Vojty pozvali znovu Chomutov a ti jim oplatili dřívější prohru i s úroky – 1:5.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže