Ú s t í n/L. - Po páteční prohře 2:4 v Mladé Boleslavi si dorostenci stejného soupeře pozvali na neděli k odvetě. Mužstvo prošlo prvním zeštíhlením kádru, když kabinu před zápasem opustilo hned sedm hráčů. Hokej nebyl příliš pohledný, hra byla hodně nervózní, trochu vázla kombinace. Bylo znát, že se hráči hlavně perou o místo v sestavě.

přípravné utkání - neděle 7. 8. 2005 – 15:00

HC Slovan Ústečtí Lvi - BK Mladá Boleslav 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)

První gól utkání padl v 9. minutě, ale Boleslavská branka byla už nějakou dobu posunutá. Hlavní rozhodčí ji nejprve uznal, ale po poradě s čárovými zase odvolal. Skóre se tak měnilo až v poslední minutě první třetiny. V brankovišti před boleslavskou brankou se přetlačovalo množství hráčů a snad ani sám střelec Jarkovský netušil, jak puk do branky propasíroval. Ve 24. minutě vybojovali Hanzl se Šrámkem kotouč, druhý jmenovaný ho zavezl do útočného pásma, nahrál před branku volnému Žákovi, ale ten netrefil zcela odkrytou svatyni. Ve 40. minutě měl vyrovnání na hokejce Krejčík. Vřítil se do obranného pásma domácích, vychutnal si obránce, ale kličkou do bekhendu poslal puk těsně vedle levé tyče Voráčkovy branky. 10 minut před záverečnou sirénou Šrámek parádně odstavil obránce, Vocásek kotouč rozehrál na Saka, který od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Poté se hra zrychlila. Hosté rezignovali a Lvíčata převzala pevně otěže zápasu do svých rukou. O necelé 3 minuty později zatáhl puk po levé straně Vocásek do útočného pásma, vystřelil, brankář jeho pokus vyrazil a Šrámek ho uklidil do branky.

vyloučení: 7:3
bez využití
branky a přihrávky: 20. Jarkovský, 49. Sak (Vocásek), 52. Šrámek (Vocásek)
diváci: 200

sestava HC Slovan Ústečtí Lvi:
Voráček - Tyle, Sak, Vocásek, Šulc, Víla, Šimanovský, Zahradník, Prokš - Šrámek, Hanzl, Rubeš - Jirkovský, Hemiš, Žák - Tůma, Řídel, Karel - Jarkovský, Oulický, Kočí - Poláček, Pataky

sestava BK Mladá Boleslav:
Pajkrt (Ročejdl) - Pokorný, Soukup, Langer, Macoun, Erbrt, Krnavský, Svatoň, Houser - Krejčík, Veselý, Rys - Protivný, Rajter, Březina - Boubín, Velechovský, Bílek - Bednář, Zölkler, Šťastný - Hošek

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže