Ú s t í n/L. - Po úterní výhře nad Kadaní zajíždí Ústečtí Lvi ke svému druhému přípravnému zápasu na led Berouna, kde v pravé poledne změří síly s domácím celkem Berounských medvědů. Beroun má za sebou dva přípravné duely. V prvním utkání s Bílými tygry z Liberce podlehl extraligovému celku 1:4. Jako druhý prověřil Medvědy KLH Chomutov. Berounští v duelu bohatém na branky dokázali nakonec zvítězit poměrem 7:5, přestože dvakrát prohrávali o dva góly.
Kádr Berouna během letní přestávky nedoznal dramatických změn. Došlo k výměně lodivodů. Na úspěchy trenéra Otakara Vejvody se v nové sezóně pokusí navázat nový kouč Zdeněk Vojta společně s Leo Gudasem, který v minulém ročníku dělal asistenta Slavomíru Lenerovi ve Spartě. Z hráčských přestupů berounské fanoušky nejvíce mrzí odchod zkušeného Ladislava Slížka, které zamířil právě do Ústí nad Labem. Po dlouhé době tak poprvé nastoupí proti svým bývalým spoluhráčům. Nejznámější tváří, která naopak do Berouna přichází, je brankář Jaroslav Kameš. Šestatřicetiletý gólman vybojoval s Pardubicemi, kde dělal dvojku Jánu Lašákovi, v uplynulé sezóně extraligovým titul. Brankářské trio doplní berounský odchovanec Roman Handl a mládežnický reprezentant Slovenska, Michal Valent. Obranné řady by měl vyztužit Radek Míka, o místo v útoku budou bojovat Hlávka a Borovanský.

Sestavy soupeřů z posledních přípravných zápasů :

Beroun: Handl – Vaněček, Bobček, Míka, Filip, Sláma, Link, Lichtenberg – Besser, Šinágl, Tvrzník – Toma, Křesťan, Borovanský – Doležal, Hlávka, Novotný – Klimeš, Morava, Vanc.

Ústí n. L.: Sáblík - Vála, Drábek, Mazanec, Pavlas, Zápotočný , Grof , Klobouček, Kudrna Jan - Kudrna Jiří, Sýkora, Jankových - Bašta , Slížek , Kysela - Lopuski , Kuchler , Buďa - Antoš , Kloz , Fink

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže