Ú s t í n/L. - V roce 2016 bude uspořádán již třetí ročník Sportovního večírku Ústí nad Labem. Od samotného začátku byli základním pořádajícím pilířem basketbalisté, fotbalisté a Sluneta Fitness, do pořadatelství třetího ročníku se ale zapojuje nově i HC Slovan Ústí nad Labem!

Mimo nového spolupořadatele, kterým je HC Slovan Ústí nad Labem, je další novinkou uspořádání večírku v Clarion Congres Hotelu v Ústí nad Labem. Předchozí dva ročníky byly pořádány v Hotelu Větruše.

Pokud jste fanoušky sportu a společenské zábavy, neměli byste na této akci chybět. Sportovní večírek 2016 se uskuteční 29. ledna 2016 ve 20:00 h.

Večerem bude provázet moderátorka Hana Mašlíková, těšit se také můžete na speciálního hosta, kterým bude známý komik, příležitostný herec a kouzelník Richard Nedvěd.

Předprodej vstupenek na tuto akci bude možné provést v obchodě s módou YES, který se nachází na adrese Dlouhá 7, Ústí nad Labem. Pokud máte nějaké otázky či vás zajímají veškeré ostatní informace, obdržíte je na tel. čísle 777 307 367.

Ceny vstupenek:

  • Na stání - 300,- Kč
  • Sezení sál / sezení restaurace - 350,- Kč
  • Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže