Ú s t í n/L. - I na nadcházející sezonu 2005/2006, ve které se budou Ústečtí Lvi snažit o další úspěch, si můžete zakoupit permanentní vstupenku. Jak se stalo v posledních letech tradicí, i letos přichystalo vedení ústeckého hokejové klubu, pro své věrné fanoušky dárek. Ten však není ledajaký – historický dres HC Slovan! Tato možnost ale platila jen do 31. července. Při nákupu permanentky po 1.srpnu získáte alespoň klíčenku Ústeckých Lvů.

Informace o předprodeji

Předprodej permanentních vstupenek začala ve čtvrtek 7. července na pokladně Zimního stadionu , kde lze pak permanentku zakoupit každý všední den od 14.00 hod. do 17.00 hod.

Rozdělení permanentek

Jako v poslední sezoně si bude moci zájemce vybrat mezi modrou permanentkou, určenou na polstrované sedačky a žlutou základní permanentkou, která platí na ostatní sedadla. Oba druhy permanentek jsou v provedení na tribunu JIH (nad střídačkami) a na tribunu SEVER (nad trestnými lavicemi).

Modrá permanentka

Cena: 1200,- Kč

Je určena na polstrované sedačky na tribunách JIH a SEVER. Novinkou je, že každá tato permanentka je na konkrétní polstrovanou sedačku. „ Chtěli jsme vyjít vstříc majitelům těchto sedaček. Samolepy na sedačkách nejsou ideální záležitostí, proto jsme se rozhodli, že každá modrá permanentka bude na konkrétní sedadlo. To znamená, že si zájemce vybere sektor, řadu a sedadlo,“ doplnil o novém kroku marketingový asistent Přemysl Zeman.

Modrá permanentka platí na základní část a play off. Na případnou baráž tato karta neplatí.

Zájemci o modrou permanentku si mohou na tribuně SEVER vybrat ze dvou sektorů: B3 (nad trestnou lavicí hostů) a B4 (nad trestnou lavicí domácích).

Na tribuně JIH bude k dispozici sektor D6 (nad střídačkou hostů). Ten je rozdělen na pravou (P) a levou (L) část.

„Do prodeje půjde celkem 504 modrých permanentek, z toho 382 je určeno na tribunu Sever a 122 patří na tribunu Jih. Pro zájemce, kteří nebudou rozhodnutí o sedačce bude na pokladnách připraven plánek obou tribun, aby si mohli vybrat sedadlo, “ doplnil Zeman.

Klub však upozorňuje zájemce o permanentní vstupenky, že na pozdější žádosti o výměnu permanentek nebude brát zřetel!

Žlutá permanentka

Cena: 900,- Kč

Základní permanentní vstupenka je k dostání na obě tribuny SEVER a JIH. Na rozdíl od modré permanentky nebude žlutá na konkrétní sedadlo. Záleží na majiteli karty, jaké si tedy zvolí sedadlo, které si může označit samolepou s číslem permanentky. Tato permanentka platí na základní část a play off. Na případnou baráž však nikoliv.

Vstupné pro sezonu 2005/2006

Klub jednotlivé vstupné na základní část nebude měnit, zůstává tedy 60,- Kč za lístek a 40,- Kč za zlevněný (dětský). „ Spíše se zaměříme na vybrané zápasy, kde uplatníme akční vstupné, “řekl Přemysl Zeman.

Pro lepší orientaci si můžete stáhnout schéma jednotlivých sedaček na ústeckém zimním stadionu (*.pdf 1,6MB).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže