Ú s t í n/L. - Přinášíme vám první díl ze seriálu tréninkových dávek, které polykají ústečtí hokejisté v domácích podmínkách. Tentokráte jsme se za týmem vydali na umělou trávu na Městském stadiónu a do lesa na Střížovickém vrchu.



Dobrá nálada na trávníku vznikla při hře na babu ve dvojicích, kdy se skákalo na vnější noze. Vyřádili se chlapci celkem dobře :-)




Bratři Kudrnové v útěku před "babou"


A pak zase tvrdě na věc. Ve trojici se létalo vzduchem. Jeden z krajních vyskočil a ten pod ním se odvalil a uvolnil letícímu místo


Přes Aleše Válu letí Jirka Kudrna a bratr Jan vše sleduje a už se připravuje ke skoku přes Jirku


Pak se všichni přesunuli do kopců Střížovického vrchu, kde je čekalo několik terénních koleček v lese.


A už se vydávájí na trať


Václav Drábek jako první ze druhé skupiny dorazil do cíle prvního kola
Krátké záběry ve formátu divx AVI. Kodek je možné stáhnout zde
Na babu - 1MB
Skoky přes sebe 0,8MB
Běhání v lese - 450kB
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže