Ú s t í n/L. - Chcete vidět souboj Ústeckých Lvů a mistrovských Pardubic? Nebo měření sil s Karlovými Vary, Chomutovem nebo Děčínem? Přijďte ve čtvrtek 2. 6. na fotbalové hřiště poblíž zimního stadionu v Děčíně, kde si hokejisté místo bruslí nazují kopačky a rozdají si to ve fotbale. Na LYRA FOTBAL CUPu se střetne spousta zajímavých týmů. Vstupné pro dospělé je 30 Kč, pro děti poloviční+dárek. Turnaj začíná v 9 ráno, vítěz bude znám po 17. hod.

LYRA FOTBALL CUP 2005

Účelem tohoto turnaje je pomoci Ústavu sociální péče pro mentálně postižené děti a dospělé v Děčíně, k získání významných finančních prostředků potřebných k vybudování chráněného půdního bydlení.

Účastníci:
KLH Chomutov
HC Moeller Pardubice – MISTR ČR 2005
HC Energie Karlovy Vary
HC Slovan Ústí nad Labem – účastník finále I. ligy
HC Děčín – postup do play off v sezóně 2004/2005
FK Řezuz Děčín
FK TEPLICE – stará garda k 60 let. výročí teplického fotbalu
ČSPL, a. s. - tým sponzora
Tým televize Lyra
Tým Argo – Slovensko

Tisková zpráva: V celodenním klání se na trávníku v Děčíně v příjemném fotbalovém prostředí FK ŘEZUZ 2. června již od 9 hodin představí nejenom fotbalisté, kteří v minulosti hráli nejvyšší fotbalovou soutěž, ale i hokejisté, o kterých se ví, že hrát fotbal umí velice dobře.

Mezi jednotlivými zápasy budou probíhat drobné soutěže o ceny, které přivezou pro tento účel jednotlivé kluby. Určitě se můžete těšit na plakáty, samolepky, dresíky, kšiltovky.

Hraje se na velkém trávníku, ale ve zkráceném čase. Zápasy v základní části 2x10 minut, semifinálové zápasy 2x15 a finálový zápas 2x20 minut. Určitě zajímavou záležitostí je, že partnerem turnaje je i společnost Coca-Cola, a tak každý malý návštěvník obdrží nápoj od této značky.

Celý turnaj bude moderovat Ondra Vodný – moderátor rádia North Music a současně externí redaktor TV Lyra, který například každý měsíc připravuje pořad SPORTIME o HC Slovan Ústečtí Lvi.

TV Lyra připravuje z Lyra Fotbal Cupu 2005 2 x 5 minutové reportáže, které budou odvysílány v nejbližším možném pořadu SPORTIME, tzn. 1. 7. 2005 v 7 hodin, dalších 5 min. bude odvysíláno v pořadu Sport v regionu, a to 9. 6. 2005 v 7 hodin.

Aktuální reportáž bude odvysílána následující den, 3. 6. 2005, v hlavním zpravodajství TV Lyra v 18:42. Kromě dobrého počasí hráči přivezou i dobrou náladu a určitě i diváci se budou dobře bavit, protože hokejisty znáte pouze na ledě a fotbalisty prvoligových Teplic jste naposledy viděli hrát nejvyšší soutěž před mnoha lety. Hráči HC Děčín jsou velmi zdatnými fotbalisty a před 3 lety tento turnaj vyhráli. HC Moeller Pardubice jezdí na fotbalový turnaj každý rok do Zlína. V loňském roce zmiňovaný turnaj vyhráli. Za tým TV Lyra nastoupí například bývalý manažer HC CHEMOPETROL Litvínov p. Vladimír Macholda a tiskový mluvčí města Ústí nad Labem p. Milan Knotek.

Za Moeller Pardubice nastoupí např. pánové Koukal, Blažek, Kolář, Rolínek, Korhoň, Snopek a Cetkovský. Z Karlových Varů přijedou pánové Honza Alinč a Václav Skuhravý, Radim Kucharczyk, Andrej Nedorost, Řezníček, Duben nebo Procházka.

Prvních 250 dětí obdrží ke vstupence nápoj od Coca Coly a samozřejmě se budou moci účastnit soutěží a získat cenu od některého z hokejových klubů, drobné dárky přiveze i FK Teplice – stará garda.

Některé soupisky:
HC Moeller Pardubice – MISTR ČR 2005
Tomáš Blažek, Jan Snopek, Pavel Rohlík, Andrej Novotný, Tomáš Rolínek, Tomáš Linhart, Petr Suchý, Jiří Cetkovský, Jan Kolář, Petr Koukal, Lubomír Korhoň, Martin Vágner

HC Energie Karlovy Vary
Jan Alinč, Václav Skuhravý, Tomáš Vak, Radim Kucharczyk, Lukáš Mensátor, Lukáš Bednařík, Andrej Nedorost, Josef Řezníček, Miroslav Duben, David Kudělka, Jakub Kraus, Michal Dvořák, Ondřej Němec, Milan Procházka

HC Slovan Ústí nad Labem – účastník finále I. Ligy
Slížek, Mazanec, Sýkora, Klimt, Jankových, Buďa, Zikmund, Drábek, Kříž, Pazourek, Klobouček

KLH Chomutov
Révay Josef, Trefný Jakub, Šíp Radek, Mikšovic Standa, Szákal Martin, Malát Martin, Boušek Láďa, Řepík Libor, Martínek Petr, Luka Ondra, Mošna Pavel, Hlubuček Michal, Buchal Jarda, Stavenský Standa

HC Děčín – postup do play off v sezóně 2004/2005
Jiří Vorel, Marcel Tomeček, Aleš Zámostný, Radek Hron, Martin Luka, Jaroslav Hašek, Vít Železný, Jan Havlíček, Aleš Havlík, Pavel Werner, Vratislav Zíval, Kamil Franěk, Lukáš Vaníček, Jiří Volf, Jan Filipovský

FK Řezuz Děčín
Tomáš Vlasák, Karel Ženíšek, Stanislav Mikel, Radek Vadimský, Michal Würkner, Miroslav Vašák, Jan Markuš, Martin Hoffmann, Václav Jirchář, Richard Wenzel

FK TEPLICE – stará garda k 60 let. výročí teplického fotbalu
Vladimír Počta, Miroslav Řáda, Pavel Leden, Jiří Šourek, Zdenko Frťala, Pavel Fasner, František Franke, Vratislav Havlík, Roman Jurenka, Jaroslav Pok, Petr Stibor, Jiří Beneš, Tomáš Heřman, Jiří Maliga, Marián Řízek

Tým televize Lyra
Vladimír Macholda, Kamil Burda, Zbyněk Smetana, Jiří Onderka, Zdeněk Smetana, Slávek Smetana, František Šmejkal, Tomáš Koníř, Tomáš Perutka, Dušan Petráček, Milan Měkota, Milan Knotek, Milan Kuruc

Rozlosování:

1.	9,00	FK Teplice – ČSPL, a.s.
2.	9,30	Tým TV Lyra – HC Slovan Úl.
3.	10,00 	HC Děčín – FK Řezuz Děčín
4.	10,30 	ARGO SR – KLH Chomutov
5.	11,00	Tým TV Lyra – HC Energie Karlovy Vary
6.	11,30	HC Děčín – HC Moeller Pardubice
7.	12,00	FK Teplice – AGRO SK	
8.	12,30	KLH Chomutov – ČSPL, a.s.
9.	13,00	HC Slovan – HC Energie Karlovy Vary
10. 	13,30	FK Řezuz – HC Moeller Pardubice
11.	14,00	FK Teplice – KLH Chomutov
12.	14,30	ARGO SR – ČSPL, a.s.

         15:10   1. semifinále
         15:50   2. semifinále
         16:30   FINÁLE










                        
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže