Ústí nad Labem - V přípravném střetnutí s pořadovým číslem pět hostí celek pod vedením Miroslava Macha a Tomáše Mareše HC Stadion Litoměřice. Slovan bude chtít potvrdit, že se mu v přípravě doma daří, dvě výhry ze dvou zápasů jsou toho důkazem. Litoměřice naopak v přípravě ještě letos nezvítězily. Nedovolte ani Vy přerušení pravidla a doražte na zimní stadion v Ústí nad Labem ve čtvrtek 13. 8. 2015 nejpozději na úvodní buly, které je naplánováno na 18:00 hod.

Litoměřice v přípravě

  • SK Kadaň - LTM 3:1
  • LTM - HC Benátky nad Jizerou 3:4
  • LTM - Mountfield Hradec Králové 3:6

Stadion v letošní přípravě zatím na první výhru čeká. Litoměřice nestačily na Kadaň, Benátky nad Jizerou ani Hradec Králové. V severočeském derby se budou svěřenci Jiřího Kučery a Daniela Tvrzníka snažit o reputaci.

Změny v kádru

HC Stadion Litoměřice

  • Rok založení: 1972
  • Klubové barvy:
    bílá, modrá, oranžová
  • Předseda klubu: Daniel Sadil
  • Trenér: Jiří Kučera
  • Asistent : Daniel Tvrzník
Nemalých změn doznal v přípravě i kádr Stadionu. Hráčskou kariéru ukončil exústecký brankář Petr Přikryl, jenž se dal na trénování.

Dále vznikla nová spolupráce mezi Litoměřicemi a Mountfieldem Hradec Králové. Není vyloučeno, že za Stadion nastoupí i během soutěže bohaté složení hráčů čítající jména Jan Berger, Tomáš Půlpán, Milan Valášek, Lukáš Hercig, Martin Bartoň, Lukáš Kastner, Michal Procházka, Jaroslav Pavelka, Karel Plášil, René Piegl, Ondřej Kopta, Lukáš Nedvídek, David Švagrovský, Petr Beránek, Tomáš Rousek a Aleš Krátoška.

Vzájemné střetnutí Slovanu a Litoměřic v loňské přípravě

Utkání v přípravě 2014
z pohledu Slovanu

  • Počet odehraných zápasů: 2.
  • Bilance: 1-0-1.
  • Výsledky z pohledu domácích (výhry Slovanu zeleně): 3:2, 5:2.

Bilance z přípravy v loňském roce je nerozhodná, zvítězil vždy celek hrající v domácím prostředí. Slovan těsně padl v Kalich Areně, naopak na vlastním stadionu přehrál Stadion rozdílem tří branek.

Statistiky, reportáž a ohlasy trenérů z posledních vzájemných utkání v přípravě získáte při kliknutí na odkaz níže:

HC Stadion Litoměřice – HC Slovan Ústí nad Labem 3:2 (21. 8. 2014);
HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Litoměřice 5:2 (28. 8. 2014).

Vzájemná střetnutí Slovanu a Litoměřic v soutěži

Utkání sezóny 2014/2015
z pohledu Slovanu

  • Počet odehraných zápasů: 4.
  • Bilance: 1-0-0-3.
  • Výsledky z pohledu domácích (výhry Slovanu zeleně):
    ZČ: 5:1, 2:3, 3:1, 4:3.

V ročníku 2014/2015 se Slovan střetl se Stadionem čtyřikrát, a to vždy v základní části. V prvních třech vzájemných duelech ústečtí hokejisté podlehli, ve velmi důležitém zápase 50. kola I. hokejové ligy ČR ale zvítězili.

Všechny výsledky UNL - LTM od roku 2010 včetně statistik, četnosti výsledků ....

Očima Miroslava Macha a Jana Kloze

Miroslav Mach - trenér HC Slovan Ústí nad Labem: „Do zápasu s Litoměřicemi sami nevíme, s čím půjdeme. Budeme chtít vyhrát, ale nevíme, jak mužstvo bude vypadat, a kdo se uzdraví. Budeme chtít vyhrát, ale nastoupíme pravděpodobně s několika juniory. Možná budeme muset z nějakého útočníka udělat dočasně obránce. Nastoupit navíc oproti poslednímu utkání by měli Štěpán Kuchynka, Ondřej Kopta a Jiří Rys, který byl hrát v úterý za Mladou Boleslav.“

Jan Kloz - útočník HC Slovan Ústí nad Labem: „Těším se na každý zápas. Už to neberu tak, že budeme hrát proti Litoměřicím. Hodně se toho v týmu Stadionu změnilo včetně kádru. Snažím se nahecovat na každý zápas, ale tentokrát budu možná více. Žádnou odměnu vypisovat v naší šatně nebudu, neberu to už tak, že jsem v Litoměřicích působil. Je to pro mě soupeř jako každý jiný.“

Poslední přípravný zápas z pohledu obou celků

  • HC Slovan Ústí nad Labem – Rytíři Kladno 3:1 (1:1, 0:0, 2:1)
    Branky a nahrávky: 13. Tůma (Kuchler, Vágner), 20. Roubík, 60. Roubík (Tůma, Kuchler) - 51. Dalecký (Stach).
    Sestava HC Slovan Ústí nad Labem: Volke – Vl. Brož, do 9. Holomek, Macek, do 30. M. Vágner, J. Kurka, Smetana, od 15. Hucek – D. Tůma, Roubík, Kuchler – Křivohlávek, Melka, Gengel – Baránek, J. Kloz, Navarra – D. Novák. Trenéři: Miroslav Mach, Tomáš Mareš.
  • HC Stadion Litoměřice – Mountfield Hradec Králové 3:6 (2:0, 1:4, 0:2)
    Branky a nahrávky: 10. Brandejský (Zajan), 19. Doležal (Švagrovský, Krstev), 37. Doležal (Švagrovský, Valášek) – 26. Jaroslav Kudrna (Šimánek), 29. Dej (Kukumberg), 32. Šimánek (Jaroslav Kudrna, Tvrdík), 33. Červený (Hronek), 53. Červený (Troliga), 54. Ihnacak (Čáp, Bednář).
    Sestava HC Stadion Litoměřice: Pavelka (od 41. Michajlov) – Plášil, J. Šulc, D. Bílek, Krstev, D. Málek, Piegl, Mikliš, Chmel – Kopta, Kalla, Rousek – Valášek, Švagrovský, Z. Doležal – Krátoška, Racek, Berger – Půlpán, Zajan, Brandejský – O. Sýkora. Trenéři: Jiří Kučera, Daniel Tvrzník.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže