Ústí nad Labem - Hlavní tým zahájil přípravu na nadcházející sezónu na ledě. Na úvodním tréninku měla dvojice trenérů Tomáš Mareš a Miroslav Mach k dispozici celkem 37 hráčů. Ti byli rozděleni do sedmi skupin, tou osmou byla pětice brankářů.

Malé množství fanoušků, které se přišlo zchladit na zimní stadion v Ústí nad Labem a zároveň shlédnout první trénink na ledě, muselo být překvapeno. Po ledové ploše se prohánělo velké množství hráčů, poměrně dost z nich poněkud neznámých pro pozorovatele.

Jak už bylo zmíněno, hokejisté se rozdělili do sedmi skupin plus brankáři. Jmenné složení jednotlivých týmů bylo následující:

Modrý tým: Brož, Vágner, Merta, Melka, Kovářů;

Zelený tým: Pohl, Smetana, Baránek, Kopta, Gengel;

Žlutý tým: Kůrka, Bernad, Antončík, Arnošt, Novák;

Červený tým: Pojkar, Holomek, Tůma, Roubík, Kuchler;

Bílý tým: Macek, Vykouk, Kuchynka, Brzák, Jankovský;

Žlutý tým II.: Vrána, Navrátil;

Černý tým: Zdvořáček, Hucek, Podsedníček, Sýkora, Křivohlávek;

Brankáři: Volke, Soukup, Lavinger, Kosina, Ašenbrener.

Vzhledem k velkému množství hráčů se tým rozdělil na dvě poloviny. V první hodině tréninku se na ledě pohyboval modrý, zelený, červený tým + Vrána. Ze zbytku tréninku patřila ledová plocha žlutému, černému, bílému týmu + Navrátilovi.

Trénink byl zaměřený na seznámení s výstrojí i bruslemi. Hráči si vyzkoušeli jednoduché kombinace a střelbu z kratší i střední vzdálenosti. Do brankoviště se dostali všichni brankáři, kteří se pravidelně střídali.

Sestava, která absolvovala první trénink na ledě

Hráči do pole: Brož, Vágner, Merta, Melka, Kovářů, Pohl, Smetana, Baránek, Kopta, Gengel, Kůrka Bernad, Antončík, Arnošt, Novák, Pojkar, Holomek, Tůma, Roubík, Kuchler, Macek, Vykouk, Kuchynka, Brzák, Jankovský, Vrána, Navrátil, Zdvořáček, Hucek, Podsedníček, Sýkora, Křivohlávek. Brankáři: Volke, Lavinger, Kosina, Ašenbrener, Soukup.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže