Ú s t í n/L. - Ve dnech 27. až 29. března se hráči 4. třídy zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje Židla Cup 2015. Za účasti celkově osmi týmů dokázali vybojovat 1. místo, když ve finále porazili svého soka z Chomutova v poměru 3:0.

Turnaje ve Slaném se zúčastnilo celkem osm týmů : HC Kometa Brno, HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, Orli Znojmo, Piráti Chomutov, UHK Lev Slaný a německé celky Jungadler Mannheim, EHC 80 Norimberk.

V základní skupině naši hokejisté postupně porazili Slaný 5:4, Znojmo 6:1, Norimberk 13:0 a vyhráli tak skupinu bez ztráty bodu. Ve čtvrtfinále si poradili s Mannheimem 7:1, v semifinále s Pardubicemi 4:0 a finále završili výsledkem 3:0, kde porazili v severočeském derby celek Chomutova.

Pod vedením trenérů Jana Čalouna a Lukáše Zahradníka kluci podávali na turnaji výborné výkony ve všech směrech, ať už v ofenzivních, tak hlavně v defenzivních činnostech, kde tým inkasoval za celý turnaj pouze šest branek. Nejlepším střelcem turnaje se stal ústecký Radek Vyhlídal. „Rád bych pochválil kluky za reprezentaci klubu HC Slovan Ústí nad Labem po všech stránkách, sdělil redakci trenér týmu Jan Čaloun.

Sestava 4. třídy klubu HC Slovan Ústí nad Labem:

Brankáři: Mathias Kokhanin, Tobias Kovář

Obránci: Tobias Vait, Jan Samuel Polák, Vojtěch Bebelák, Matyáš Čaloun, Vít Kubíček, Michal Stojka, Jan Česnohlídek

Útočníci: Matyáš Kincl, Jan Filip, Radek Angr, Vojtěch Huja, Miroslav Dobner, Radek Vyhlídal, Pavel Šnajdr, Filip Mareš, Vojtěch Vondráček, Jan Kurty

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže