Ústí nad Labem - Ústecký hokejový klub ve spolupráci s investorem akce GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, a. s. uspořádal v uplynulé sezóně soutěž pro děti o zájezd do Legolandu. Níže naleznete podrobnosti nejen ohledně odjezdu.

50 miliónů kostiček Lego na jednom místě. Z těchto malých kostiček jsou zde vybudovány mosty, parky, domy, prostě celý nový svět. Legoland byl před několika lety vyhlášen jedním z nejlepších zábavních parků Evropy a ročně ho navštíví statisíce návštěvníků. Výherci se mohou těšit na více než 50 různých atrakcí všeho druhu, shopy i workshopy. Svézt se mohou Legoland Expresem nebo spatřit zmenšeniny zámků či větrných mlýnů.

Zájezd do Legolandu se uskuteční 10. 5. 2015. Odjezd je naplánován v brzkých nedělních ranních hodinách, a to v 1:00 hod. z parkoviště zimního stadionu v Ústí nad Labem. Příjezd do Legolandu bude přibližně v 9:30 hod. Areál je otevřen od 10:00 hod. do 18:00 hod., odjezd z Legolandu poté v 18:30 hod. Návrat do Ústí nad Labem v pozdních nočních hodinách. Máte se na co těšit!

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže