Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 6. 11. 2014 se odehrálo v ústecké areně Přátelské mezinárodní utkání mladšího dorostu. Slovan Ústí nad Labem proti sobě vyzval celek Crashers EHC Chemnitz. Střetnutí se odehrálo v relativně poklidném tempu a ústečtí vyhráli jen o chlup.

6. 11. 2014, 17:00 hod., přátelské mezinárodní utkání mladšího dorostu

MDO HC Slovan Ústí nad Labem - Crashers EHC Chemnitz 2:1
(1:1, 1:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 18. Vidlička (Gottfried), 33. Čermák (Štochl) – 2. Kharboutli (Hacernov). Rozhodčí: Místecký – Ptáček, Fiala. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. Průběh utkání: 0:1, 2:1

HC Slovan Ústí nad Labem: Lejčík (30. Paťha) – Dörner, Veselý, Horyna, Štochl, Štěpánek, Batryn, Herák, Gottfried, Stuchlý, Mareš, Vidlička, Čermák, Šindelář, Janoušek. Trenéři: Jan Čaloun, Jiří Sochor.

Crashers EHC Chemnitz: Parisperger – Kochan, Dietzsch, Poljew, Rotärmel, Tinius, Zonnenberg, Zelmer, Kharboutli, Weigant, Hacernov, Pratsch. Trenér: Jaroslav Šťastný.

Komentář k zápasu

Přátelské střetnutí mezi Slovanem a Chemnitzem bylo více méně vyrovnané. Padly celkem tři branky, ale Slovan jich vstřelil více.

První třetinu začali lépe hráči z Chemnitzu. Ve druhé minutě zaparkoval puk do branky domácích Samir Kharboutli, který tak otevřel stav utkání. Pavel Vidlička dělovkou prostřelil brankáře hostí v osmnácté minutě.

Slovan se dostal do vedení ve třicáté třetí minutě zásluhou Tomáše Čermáka, který využil přesilové hry a překonal hájce hostující svatyně.

Třetí dějství se obešlo bez branek. Diváci mohli vidět pouze jedno vyloučení a to Tomáše Horyny, jenž se provinil hákováním. Poté se střetnutí neslo opravdu v přátelském duchu a zápas skončil celkem vyrovnaně 2:1.

Ohlasy trenérů:


Jan Čaloun (HC Slovan Ústí nad Labem): Přapravujeme ...

Jaroslav Šťastný (Crashers EHC Chemnitz): "Co mám na tom hodnotit. Ústí nad Labem bylo jasně lepší, my jasně horší, zasloužená výhra Ústí nad Labem, ale chtěl bych vyzdvihnout výkon našeho gólmana, který podal nadstandardní výkon a jinak si myslím jednotlivě, že Ústí nad Labem bylo lepší a my tak víme na čem máme pracovat. Od Slovanu jsme nevěděli co čekat, doma jsme nechali tři naše hráče z disciplinárních důvodů, jinak hráli všichni, co jsme měli. Jsem rád, že kluci hráli celé tři třetiny, myslel jsem si, že ve třetí dvacetiminutovce odpadnou fyzicky."

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže