Ústí nad Labem – Oficiální start této akce byl stanoven na sedmnáctou hodinu. Výrazně dříve se okolí zimního stadionu začalo plnit fanoušky. Marketingové oddělení nově vzniklého klubu HC Slovan Ústí nad Labem si pro své příznivce připravilo více než zajímavou akci.

Početná skupina příchozích se nejprve shromáždila pod schody vedoucími ke kancelářím. Zde pronesl úvodní řeč moderátor Kamil Bílský. Ke slovu se také dostal Jan Čaloun, který nastínil snahu nového spolku o vytvoření tlusté čáry za obdobím nejistoty, které bylo v poslední době jaksi synonymem pro hokej v Ústí nad Labem. Zástupce marketingu Bc. Jiří Pelc připomněl program čekající na přítomné.

Nejprve fanoušci absolvovali prohlídku kabiny hlavního týmu Slovanu, poté se dostaly do pohotovosti jejich fotoaparáty a mobilní telefony. Za velkého jásotu nastoupily na led hlavní hvězdy nedělního odpoledne. Milan Hejduk, Jan Čaloun a Martin Štěpánek byli následováni hokejisty „A“ týmu, kteří procházeli vrátky střídačky - Martin Volke, Martin Kosina, Tomáš Vávra, Petr Přeučil, Vít Budínský, Jakub Pořický, Martin Zdvořáček, Jakub Suchan a Ladislav Gengel.

Fanoušci Slovanu si mohli vyzkoušet jednu ze čtyř disciplín: střelbu na přesnost, slalom s pukem na hokejce a nájezdy či střely na gólmany hlavního týmu. Na každém stanovišti byl vyhlášen nejlepší účastník získávající permanentku na sezónu 2014/2015. Nálada byla velmi pozitivní. Na příjemnosti celé akci mimo jiné přidával také hudební doprovod, který se ozýval z reproduktorů, ale také sounáležitost příchozích lidí s ústeckým hokejem, která sršela na každém kroku.

Na úplný závěr proběhla autogramiáda Milana Hejduka. Hráč, který spojil značnou část své hokejové kariéry s týmem Colorado Avalanche potvrdil, že jako profesionální hokejista skončil, a tak své statistiky neobohatí ani o sezónu v dresu Slovanu. Fanoušci také mohli získat podpis Jana Čalouna a Martina Štěpánka. „Chtěl bych všem příznivcům, kteří přišli, poděkovat za to, že nedělní podvečer strávili se Slovanem. V akcích podobného charakteru budeme pokračovat, nechal se slyšet marketingový manažer klubu Bc. Jiří Pelc.

Na této události nechyběla ani Regionální televize Ústí nad Labem. V reportáži, která se připravuje a odvysílá se v následujících dnech (objeví se i zde na webu), nebude chybět krátký ohlas Milana Hejduka.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže