Ú s t í n/L. - Hokejisté ústeckého Slovanu již v přípravě Kadaň jednou porazili, tentokrát na domácím ledě proti stejnému soupeři ale neuspěli a prohráli 2:3. Přes dobrý výkon třikrát inkasoval brankář Ústí Martin Volke, který ale věří, že se žlutomodří budou nadále zlepšovat.

Martin Volke bude v sezóně tvořit brankářský tandem s Michaelem Petráskem a v utkání s Kadaní dostal před svým kolegou přednost. A asistoval tak u porážky Slovanu 2:3. Ústí prohrálo s regionálním rivalem přes fakt, že v zápase hned dvakrát vedlo.

Jak těžké bylo střetnutí s Kadaní?
Byl to další přípravný zápas. Potřebujeme se sehrát, nacvičit si různé varianty a nácviky. Byl to samozřejmě těžký zápas, ale musíme se soustředit hlavně sami na sebe.

V přípravě jste už Kadaň porazili, tentokrát jste ale z ledu odjeli s porážkou…
První zápas s Kadaní jsme sehráli hned po příchodu ze suché přípravy a zvládli jsme ho. Nyní jsme výsledkově neuspěli. O výsledek ale tolik nejde.

V přípravě máte domluvené jen čtyři přípravná klání. Není to málo?
Myslím, že není. Tak to domluvili trenéři s vedením a patrně to bude optimální počet. My se budeme samozřejmě snažit, abychom každé utkání sehráli kvalitně.

Jak hodnotíte své výkony z osobního hlediska?
Tentokrát jsme prohráli smolně. Dostal jsem dva góly za tyčku, za lapačku. Ještě musím svou formu doladit.

V Ústí budete letos chytat určitě více, než tomu bylo v minulosti. Těšíte se?
V Ústí už jsem chtěl chytat několik let nazpátek. Ale buď jsem nedostal příležitost, chytal jinde, nebo bylo už místo obsazené. V kabině máme dobrou náladu, lidi z vedení se snaží o to, aby se v Ústí hrál kvalitní hokej.

V přípravě chodí na tribuny i poměrně hodně diváků…
Diváků přišlo celkem dost. Pokud budeme hrát kvalitní hokej a bude vidět, že se snažíme, lidi určitě přijdou.

Jaké máte ambice do sezóny?
Když se v klidu zachráníme nebo se dostaneme do předkola či rovnou play-off, budeme spokojeni.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže