Ú s t í n/L. - Mladší dorostenci v tomto roce zatím odehráli tři zápasy. Nezískali ani bod, nicméně v zápasech s Karlovými Vary a PZ Kladnem k bodům nechybělo mnoho, Lvíčata v obou případech prohrála o jednu branku. Nejen na toto téma hovořil Michal Vico, který se společně s mužstvem připravuje na nadcházející utkání na Kladně.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

Jak hodnotíš zápasy, které jste zatím odehráli?

Myslím si, že první polovina byla dobrá. Všichni kluci makali a snažili se. Hráli jsme vyrovnané zápasy například se Spartou, Plzní či Kladnem. Druhá polovina je horší. Nevím, čím to je. Domnívám se, že někteří hráči si myslí, že to půjde samo. Ale ono to samo fakt nepůjde. Když to vezmu celkově, tak dost zápasů, ve kterých jsme vedli, jsme ztratili v posledních minutích. To je špatné.

Chybí vám motivace v koncích zápasu?

Řekl bych, že trochu ano. Prostě si myslíme, že ten zápas je vyhraný, ale není. Trvá šedesát minut a ne třeba padesát čtyři. Musíme makat od začátku až do konce.

V posledním zápase jste prohráli s PZ Kladnem, které je v tabulce poslední. Jak hodně mrzí ztráta bodů?

Ztráta bodů mrzí hodně, protože je to tým, proti kterému bychom měli body získat. Stejná věc, jako v posledním zápase, se nám už stala. Mrzí to hodně, je to škoda.

Na co se zaměřujete při trénincích?

Zaměřujeme se na nátlaku a důrazu před brankou. To je věc, která nám hlavně v závěrech zápasů hodně chybí. Děláme na to dost cvičení. Myslím si, že se nám to začíná pomalu vyplácet. Kluci si uvědomili, proč to trénujeme. Ve druhé polovině sezóny nám jde o hodně. Pomalu se blíží konec ročníku a my máme jeden velký společný cíl – udržet se v extralize.

Následující zápas hrajete na Kladně. Co od toho očekáváš?

Na Kladně se mi osobně nehraje moc dobře. Vím, že jsme je už porazili a budeme se snažit vybojovat důležité body.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže