Ústí nad Labem – Juniorský tým čeká další várka zápasů, ve které se rozhodne, zda uhájí první místo a postoupí do baráže o nejvyšší soutěž. Momentálně se Lvíčata nachází v juniorské lize ve skupině Západ na prvním místě. Na druhé Litoměřice mají náskok pouhý bod, proto lze očekávat velmi vyrovnané a vyhrocené zápasy. Souboje O baráž začínají již v pátek, po Ústí přijedou juniorští hokejisté Tábor.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

V září vstoupili junioři do sezóny dobře. V prvním zápase, který se odehrál ve Zlatopramen Areně, hostili Klatovy. Lvíčata první třetinu vyhrála jen o gól, ale ve zbytku zápasu se už rozstřílela a vyhrála 12:1. I ve druhém domácím utkání vyhráli žlutomodří, Klášterec porazili 7:2. Úvodní venkovní zápas odehráli Severočeši na ledě Kladna. Ze středu Čech si Slovan odvezl výhru 4:2 a tři body. V září odehráli junioři čtyři zápasy, nasbírali 16 bodů a skóre měli 27:7.

V říjnu začalo Ústí venkovním zápasem. Na ledě pražské Kobry po velkém boji vyhrálo 5:4, rozhodující branku vstřelil Petr Strnad. Osmnáctého cestovala Lvíčata do Letňan. Slovan nehrál v optimální náladě a utkání prohrál 1:3. V říjnu si Lvíčata vyzkoušela i nájezdy. A to hned dvakrát. Nejprve v Klášterci rozhodl o výhře hostů svým nájezdem Lukáš Polák. Utkání na ledě PZ Kladna byl opravdu zajímavý. Ústí pětkrát vedlo o gól, soupeř vždy vyrovnal. V nájezdové loterii už Kladno nedokázalo odpovědět na pokus Dostálka. V říjnu odehráli junioři osm zápasů, nasbírali 19 bodů a skóre měli 34:25.

Listopad přinesl velké překvapení. Slovan hrál derby v Litoměřicích. Hostující celek hrál špatně, výsledkem byla prohra 0:6. V domácím zápase přivítalo Ústí Kobru. Žlutomodří bojovali, a tak nakonec vyhráli 6:5. Další prohru utrpěl Slovan v Mostě. Zbylé dva zápasy vyhrál. V listopadu odehráli junioři pět zápasů a nasbírali devět bodů.

Prosinec zatím nabídl jediné utkání, které vyhrálo Ústí 2:1, když vstřelilo dvě branky v poslední třetině. Další zápasy se odehrají v rámci soubojů „O baráž“. Rozpis naleznete zde.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže