Ústí nad Labem - HC Slovan Ústečtí Lvi bude v letošním soutěžním ročníku pokračovat ve spolupráci s extraligovým klubem HC Verva Litvínov. Prvoligový celek se bude moct opřít o služby talentovaného mladíka Filipa Pavlíka a Martina Kokeše. Naopak extraligovému Litvínovu vypomůže kapitán Lvů Zbyněk Sklenička a Kamil Černý.

Oba litvínovští hráči Slovanu v aktuální sezóně vypomáhali, když Filip Pavlík oblékl letos dres Lvů sedmkrát s bilancí 0+1; +/-: -3; 6 TM. Rozhovor s Filipem Pavlíkem nejen o spolupráci Litvínova a Ústeckých Lvů naleznete zde.
Martin Kokeš si odbyl premiéru v mužstvu Ústí nad Labem v sobotu, kdy žlutomodří zajížděli na led týmu Medvědi Beroun 1933. Do statistik se osmnáctiletý zadák žádným způsobem nezapsal.

Zbyněk Sklenička odehrál v této sezóně v celku Litvínova šest zápasů, během kterých si stihl připsat do svých individuálních statistik dvě asistence (+/-: -3; 4 TM). „Vše záleží na Litvínovu, jak bude ode mě potřebovat pomoct. Vždy mi vedení zavolá, jestli jsem odpočatý a jestli se mi chce. Každý hráč v první lize by příležitost zahrát si extraligu uvítal a chtěl by se nastálo podívat do extraligového týmu. Je jasné, že i já chci hrát extraligu,“ nechal se slyšet kapitán Ústí nad Labem. Celý rozhovor naleznete v dnešním bulletinu.
Kamil Černý nastoupil za Vervu ke dvěma utkáním (statistiky v Litvínově v sezóně 2013/2014: 0+0; +/-: 0; 0 TM).

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže