Ústí nad Labem – Starší dorostenci odehráli v rámci dvacátého kola domácí utkání s Kladnem. Po první třetině Ústí prohrávalo jen o gól. Lvíčata nakonec prohrála 1:5. V utkání byl třikrát vyloučený Petr Michajličenko a Kladno přesilové hry využilo. Obránce s číslem 22 na dresu se stal hostem pozápasového rozhovoru, ve kterém například hovoří o svých vyloučeních nebo náladě v týmu.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

Jak hodnotíš utkání proti Kladnu?

Myslím si, že první třetina byla vyrovnaná. Přišla zbytečná vyloučení a inkasovali jsme branky. Postupem času se ukázal rozdíl mezi námi a soupeřem.

Zápasy se vám moc nedaří. Kde je problém?

Soupeři mají většinou zkušenější tým. Hráči ročníku 96 mají zkušenosti s nejvyšší soutěží z minulé sezóny. Také je nás celkem málo, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Myslím si, že máme jen špatné období. Věřím, že se náš výkon zlepší a budeme získávat důležité body.

Jaká je nálada v týmu?

Nálada v týmu je celkem dobrá. Řekl bych, že nepodáváme tak špatné výkony, abychom museli být smutní z předvedené hry.

Na trestné lavici trávíš hodně času, jsou fauly potřeba?

Nó, to je otázka (zamyslí se)… Samozřejmě, že ne. Někdy je to lepší uhasit hned ze začátku. Pak by z toho mohla vzniknout situace, ze které bychom dostali gól.

Další zápas hrajete v Litvínově…

Hrajeme tam ve středu 30. října. Je to dohrávka 11. kola. Pokusíme se připravit co nejlépe, abychom podali dobrý výkon. Budeme chtít získat body. Budeme chtít vyhrát před velkou podzimní pauzou.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže