Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi v hodinovém pořadu SPORTIME. Sledujte v pátek 4. února ráno v 7 hodin vysílání TV Lyra, kde se představí např. Miroslav Barus nebo Jiří Zikmund. A jací byli Ústečtí Lvi v měsíci lednu? Jaký byl začátek roku 2005? O nich, s nimi a právě pro Vás.

V 5. dílu pořadu SPORTIME, který je věnován Ústeckým Lvům, se ohlédneme za měsícem lednem. Měsícem, ve kterém měli Lvi trošku rozpačitý nástup.

Podrobnější informace s celou řadou konkrétnějších reportáží máte možnost získat v každém čtvrtečním vydání pořadu SPORT REGIONU. Ve SPORTIME se máte možnost setkat i s celou řadou hostí. Zajímavých hostí, kteří přijíždějí i na utkání první ligy. Jedno takové setkání určitě bylo s bývalým hokejistou panem Látalem, který v současné době plní funkci agenta trenérů. Rozhovor s ním byl velmi zajímavý.

Do jaké míry je potřeba zajistit bezpečnost nejen hráčů, ale i diváků, před fanoušky hostujícího týmu, či jak by měl být vůbec zajištěný zápas? Tak o tom v rozhovoru s panem Kohoutem, jednatelem bezpečnostní agentury První Hot Line.

Maskot ústeckých Lvů se již zabydlel ve lví jámě, ale jak se mu to podařilo, jak se mu vůbec mezi námi líbí, jak ho těší komunikace s diváky a jak vlastně prožívá úspěchy i neúspěchy našich hráčů? I o tom bude páteční SPORTIME.

Adam Šaffer, Milan Buďa a Tomáš Sýkora vyrazili. Ale ne na pivo, nýbrž mezi děti do 30. ZŠ ve Vinařské ulici. Beseda s dětmi, dalo by se říci, že i takový malý nábor. Vždyť tito hráči potřebují své nástupce. Beseda s dětmi, to nejsou jen informace, které děti vstřebávají, ale to jsou i záludné otázky směrem k hráčům a věřte, že i ti nejmenší dokáží klást velmi záludné otázky.

Miroslav Barus, nová posila Ústeckých Lvů. Jak se zabydlel, jak se mu líbí v Ústí nad Labem, jak se mu hraje v I. lize? I pro tento příspěvek si nenechte ujít páteční SPOORTIME.

Mnohokrát jsme se mohli přesvědčit, že Jiří Zikmund dokáže podržet svůj tým ve velmi vyhroceném zápase a že to je především brankář s pevnými nervy. V medailonku se Vám představí v plné své hokejové kráse. Trošku o životě, trošku o hokeji, trošku o soukromí. Právě s miláčkem dětí a publika vůbec, Jiřím Zikmundem.

Play off, finanční zajištění klubu, hodnocení základní části, hodnocení měsíce ledna. Kdo jiný může odpovědět na tyto otázky než generální manažer klubu David Šaffer a předseda představenstva klubu Jan Kubata?

Vyzradili jsme celý páteční pořad SPORTIME, ale to nejdůležitější zatím chybí. Příjemné obrazové reportáže a dobrý zvuk. Stále platí, že Vaše připomínky, dotazy, nápady můžete zasílat nejen na e-mailovou adresu hokejového klubu, ale i na e-mail TV Lyra: obchod1@tvlyra.cz.

A co popřát na závěr? Dobrou zábavu při pátém vydání pořadu SPORTIME.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže