Ústí nad Labem – Marketingové oddělení HC Slovan Ústečtí Lvi připravilo pro své fanoušky soutěž o voucher pro dvě osoby na polední menu v restauraci Benada (Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem ****).

Pravidla

Hra spočívá v tom vyplnit originálně bubliny k fotografii tak, jak to znáte například z měsíčníku Hokejka.

Komentáře k fotce musí být vhodné, nesmějí obsahovat vulgarismy. Každý měsíc budou vloženy dvě fotografie (vždy jedna na čtrnáct dní). Účastnit se může každý fanoušek Ústeckých Lvů, který pošle v termínu 1. 11. 2013 do konce základní části (tj. 19. 2. 2014) mail na adresu pelc@hcusti.cz. Do předmětu e-mailu uveďte „Soutěž – Bubliny, první polovina listopadu“ a v e-mailu nezapomeňte uvést kontakt na Vás. Každý soutěžící může odeslat pouze jeden návrh.

Nejlepší komentář bude umístěn na TV kostku během domácího utkání. Výherce obdrží voucher pro dvě osoby na polední menu v restauraci Benada (Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem ****).

Vzor e-mailu:

Předmět: Soutěž – Bubliny, první polovina listopadu
A: Komentář 1.
B: Komentář 2.
Kontakt: Viktor Ústecký, viktorustecky@gmail.com

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže