Ústí n/L. - Páté kolo první hokejové ligy představuje pro Ústecké Lvy novou šanci předvést svým příznivcům výhru na domácím ledě v základní hrací době. Tentokráte budou Ústečtí hostit tým z Benátek nad Jizerou, který je v současné chvíli dvě příčky před ústeckou kabinou. Zda se tentokrát budou radovat žlutomodří se přijďte přesvědčit již tuto středu 25. září od 18 hodin.

Tváří v tvář: Ústečtí Lvi vs. Benátky n. J.

Údaje před
5. kolem

Porovnání
v 4. kole
1:3
minulý zápas
4:1
12.
postavení v tabulce
10.
2
získané body
3
Jaroslav Roubík (4+2) – 6 b.
nejproduktivnější hráč
Daniel Skalický (1+3) – 4 b.
Jaroslav Roubík - 4
nejlepší střelec
Daniel Skalický,
Tomáš Klimt,
Jan Plodek – všichni po 1
Zbyněk Sklenička,
Jakub Grin - oba 3
nejvíce asistencí
Daniel Skalický - 3
42 trestné minuty 69
Ondřej Holomek; 10 TM
nejtrestanější hráč
Antonín Dušek; 29 TM
Jan Dlouhý - 88,89 %,
Michael Petrásek – 91,18%
úspěšnost brankářů Jakub Jelínek – 90%,
Jiří Stejskal – 86,21%
3 góly v přesilovkách 3
0 góly v oslabení 0

Benátky nad Jizerou

Benátecký tým má za sebou, stejně tak jako Lvi, čtyři utkání. Hráči Benátek nad Jizerou utrpěli tři porážky, vítězství si pak odvezli z posledního utkání, před střetem s ústeckým Slovanem, tedy z Mostu. V tabulce bychom mohli tento kádr najít na desáté příčce, tedy dvě místa před žlutomodrými.

Ústeckou klec by mohl ohrozit střelec Daniel Skalický nebo v Ústí nad Labem dobře známý Tomáš Klimt. Útok Lvů by mohl v bráně hostí narazit na Jakuba Jelínka (89,66%) ale také Jiřího Stejskala (86,21%), oba se zatím do branky postavili shodně třikrát.

Ústečtí Lvi

Stejně tak jako benáteckým ani ústeckým hokejistům ve třech ze čtyř utkání nepřálo štěstí. V Kalich aréně bojovali až do úplného závěru a po samostatných nájezdech si odváželi dva body. Kabina Benátek nad Jizerou by se měla mít na pozoru před kanonýrem Jaroslavem Roubíkem, který má zatím na kontě 4 branky a 2 přihrávky. Další hrozbou by mohl být i kapitán domácích Zbyněk Sklenička nebo mladý Jakub Grin. Do hry opět zasáhnou střelci Petr Přeučil a Tomáš Rod.

Záda ústeckým může krýt talentovaný Michael Petrásek s úspěšností 91,88% anebo mladý Jan Dlouhý (88, 89%).

Vzájemné střety

Ústečtí Lvi se s Benátkami střetli v rámci přípravy dvakrát. Poprvé podlehli 3:1, při druhém utkání se však z vítězství 4:1 radovala Zlatopramen aréna. Tuto výhru zajistil Daniel Boháč, David Tůma a také Jakub Grin. Vyzrají tito střelci na Benátky nad Jizerou i tentokrát?

Přijďte Lvy podpořit ve středu 25. 9. od 18:00 do Zlatopramen arény….

Poslední utkání obou celků

  • HC Benátky nad Jizerou – HC Most 4:1(2:0, 0:0, 2:1)
    Branky a nahrávky: 7. Dlouhý (Skalický), 18. Dušek (Klimt, Vlach), 45. Skořepa (Plodek, Jonák) – 48. Tauš (Gerhát, Vlček).
    Sestava HC Benátky nad Jizerou Stejskal (Jelínek) – Šimek, Pyrochta, Vitásek, Pabiška - Klimt, Dušek, Vlach - Jonák, Plodek, Maďar - Skalický, Skořepa, Jech - Dlouhý, Bortňák, Mikyska - Vařecha.
  • HC Dukla Jihlava – HC Slovan Ústečtí Lvi 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
    Branky a nahrávky: 16. Kadlec (Důras), 33. Hubáček (Důras), 58. Hubáček (Čachotský) – 7. Roubík (Baránek).
    Sestava HC Slovan Ústečtí Lvi: Petrásek – Grin, Sklenička, Vobořil, K. Černý, Vl. Brož, Holomek, F. Pavlík, Vaněk – J. Kloz, Roubík, D. Tůma – Budínský, Alinč, Daniel Boháč – Dostálek, . Meidl, Vávra – Baránek, M. Hanzl, Pořický.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže