Ústí nad Labem – Daniel Boháč byl po zápasu nespokojen s předvedenou hrou Slovanu. Ústečtí Lvi ve třetím kole nestačili na nepříjemného soupeře z Berouna a podlehli mu těsně 3:4. Z pohledu domácích byl ústecký útočník jednou z mála světlých stránek v utkání. Hráč s číslem osm si v zápasu připsal první kanadské body v novém ročníku 1. hokejové ligy. Ve 33. minutě přihrál na přesilovkový gól Vítu Budínskému a o druhou branku Slovanu se postaral sám.

Jak byste zhodnotil utkání s Medvědy?
Řekl bych, že to byla hrůza. Začali jsme velice špatně, až laxně. Beroun nás „přebrusloval“, a pak jsme začali pozdě honit výsledek.

Beroun měl před třetím kolem v tabulce plný počet bodů a vstoupil tedy do sezóny v dobré formě. Připravili jste se nějak speciálně na soupeře?
Trochu jsme věděli co hrají, ale my musíme proti takovým týmům hrát svoji hru a nepřizpůsobit se jejich hře. Ve středu jsme nehráli svoji hru a to co jsme si říkali jsme zkrátka nezahráli.

Ústí nad Labem prohrálo druhý domácí zápas v sezóně. Kde byste hledal příčiny?
Těžko říct, neposloucháme pokyny tak, jak máme hrát. My něco nacvičujeme, dva dny se na to připravujeme, a pak přijdeme na led a v zápase hrajeme něco jiného. Každý si tam dělá co chce a neděláme to, co bychom měli.

Jak hodnotíte svůj středeční výkon, když jste si připsal dva kanadské body za branku a asistenci?
Za to jsem rád, ale určitě bych byl raději za výhru. Teď potřebujeme spíše vítězství, a to jako sůl, než dělat nějaké body individuálně.

Jak jste spokojen se souhrou v útoku s Janem Alinčem a Vítem Budínským?
Já myslím, že v přípravě nám to zaklapalo. I když teď se to trochu zaseklo, ale tak snad už to bude jen lepší. Myslím, že si rozumíme a hrajeme společně dobře.

Co očekáváte od následujícího utkání, které budete hrát na ledě jihlavské Dukly?
Tím, že jsme prohráli doma, tak musíme na Vysočině „urvat“ nějaké body. Nemůžeme spoléhat na to, že budeme uhrávat body jen doma. Musíme hrát dobře dozadu, protože Dukla je velmi silná. Z brejků musíme dávat góly.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže