Ú s t í n/L. - Mladší dorostci odehráli tři zápasy v ELIOD extralize dorostu. Svěřenci Jana Čalouna a Martina Štěpánka získali dva body. V brance žlutomodrých dostává důvěru Šimon Havlík, který podává stabilný dobré výkony.
Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

Odchytal jsi zatím všechny zápasy. Jak je hodnotíš?

Zápasy hodnotím zatím pozitivně, sbíráme zkušenosti s favority extraligy a saháme po bodech.

Soupeři na tebe hodně střílí, pomáhají ti obránci?

Obránci mi pomohou, když si řekneme na ledě. Někdy mají nějaký ten výpadek.

Pravidelně odvádíš dobré výkony. Jsi spokojený?

Se svým výkonem nesmím být nikdy spokojený, mohu na něj být pouze hrdý. Musím podávat takové výkony pořád, protože mám cíl tu chytat, pokud možno každý zápas a sbírat zkušenosti do budoucna

.

Statistiky Šimona Havlíka

  • Zápasy: 3
  • Minuty: 180
  • Střely celkem: 146
  • Průměr střel na zápas: 48,6
  • Průměr gólů na zápas: 4,33
  • Úspěšnost zákroků: 91,1 %

V zápasech mívá Ústí hodně vyloučených hráčů. Proč?

Většinou děláme hloupé fauly v útoku, což se nevyplácí s týmy jako je třeba Chomutov. Když už faulujeme v naší třetině, většinou to není hloupý faul. Je to třeba poslední možnost, a to už nám nic jiného nezbyde.

Trenéři z tebe udělali jedničku. Jak vycházíš s ostatními brankáři v týmu?

S klukama jsme v pohodě, vždy si pokecáme a zasmějeme. Zatím to je v klidu.

Jsou soupeři nad vaše síly, nebo týmu chybí štěstí?

Se soupeři zatím hrajeme vyrovnané zápasy. Ke konci se už ale týmům z extraligy vyplácí zkušenosti z minulé sezony, které my bohužel nemáme. Věřím, že nějaké body urveme i se silnými soupeři.

V neděli nastoupíte proti Spartě. Co od utkání očekáváš?

Sparta je kvalitní mužstvo, ale nebojím se ho já ani by se neměl bát celý tým. Čekám velice rychlé utkání s plnou dávkou šancí na obou stranách a věřím, že když budeme hrát s nasazením, s jakým jsme doteď hráli, předvedeme pěkný hokej.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže