Ú s t í n/L. - Ústečtí Lvi v posledním duelu senzačně vyhráli nad extraligovým Litvínovem 3:1. V úterý 27. srpna nastoupí k dalšímu utkání. Do krajského města zavítá klub HC Benátky nad Jizerou, kterému šelmy v přípravě podlehly 1:3. Odčiní žlutomodří porážku? Zápas začíná v 18:00 hodin.

Jak se daří Středočechům v přípravě?

Hokejisté od Jizery mají za sebou celkem sedm přátelských klání. Pětkrát si připsali na své konto výhru v základní hrací době. Jedenkrát porazili soupeře po samostatných nájezdech. Pouze jednu prohru zaznamenali s kazašským týmem Torpedo Kazzinsk. V tomto utkání se bílomodrým vůbec nedařilo a během šedesáti minut se proti tomuto soupeři ani jednou gólově neprosadili a čtyřikrát inkasovali. Naopak nejvyšší výhru 6:1 si Benátečtí připsali za výkon proti rakouskému celku EC Redbull Salzburg 2.

Soupeři Benátek

Benátečtí v přípravě na sezónu 2013/2014 hrají jak s českými celky, tak i zahraničními. Z místních týmů jsou to Litoměřice, Ústí nad Labem, Mladá Boleslav a Havlíčkův Brod. Ze zahraničí se fanouškům představil hokejový tým z Kazachstánu a Rakouska.

Vzájemné zápasy

Ústecký Slovan měřil síly s hráči ze středu Čech v letošní přípravě již jedenkrát. Žlutomodrým se v tomto duelu příliš nedařilo a modrobílým podlehli 1:3. Autorem jediného gólu šelem byl zkušený útočník Jaroslav Roubík.

V ročníku 2012/2013 se oba celky mezi sebou utkaly čtyřikrát. První vzájemný zápas vyšel lépe Ústeckým, kteří tohoto soupeře porazili po samostatných nájezdech 4:3. Odveta v Benátkách přinesla znovu tři body modrožlutým za vítězství 3:2. Třetí klání přineslo pouze jedinu branku. Skořepa svou trefou tak zařídil svému celku hubenou výhru 1:0. V posledním souboji hraném na ledě Benátek si Lvi vytvořili tříbrankový náskok. Ještě v 52. minutě to vypadalo na jasnou výhru Krušnohorců. Do konce utkání zbývalo osm minut. Během této doby modrobílí dokázali využít přesilové hry a stav vyrovnali. O vítězi nakonec rozhodly až samostatné nájezdy. V těch se štěstí přiklonilo na stranu Severočechů a ti nakonec zvítězili 4:3.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže