Litoměřice - Od úvodu zápasu to byla jasná dominance Lvíčat. Svěřenci koučů Jana Čalouna a Martina Štěpánka nedali Litoměřicím žádnou šanci. Vstřelili čtyři branky při vlastním oslabení a po zápase se radovali z výhry 12:0.

21. 8. 2013, 18:30 hod.

HC Stadion Litoměřice - HC Slovan Ústečtí Lvi 0:12 (0:3, 0:6, 0:3)

Branky a nahrávky:1. Magasanik (Zich, Domský), 6. Bejček (Leitner), 8. Domský (Zich), 26. Vandas (Zich, Domský), 27. Leitner, 28. Zich (Magasanik, Domský), 30. Dörner (Zich, Vaněk), 31. Magasanik (Opočenský), 34. Domský (Vandas, Magasanik), 43. Magasanik (Opočenský), 53. Bejček (Horčička, Leitner), 58. Magasanik (Vandas). Rozhodčí:Koblischke – Vrzáček, Beneš. Vyloučení: 6:8 Využití: 0:1. V oslabení: 0:3 Diváci: 58. Průběh utkání: 0:12. Střely: 9:98.

HC Stadion Litoměřice: Skokan, od 28. Černík – Poulíček, Racek, Vízner, Hruška, Čapek, Vacek, Salač, Prochorenko, Sadil, Kundrát, Horyna, Švalich, Fábry, Hazucha, Daniel, Damašek, Kanp, Cerman

HC Slovan Ústečtí Lvi: Havlík Š. – Opočenský, Vandas, Vytejček, Holý T., Horčička, Štochl, Spálenka – Zich, Domský, Magasanik, Bejček, Leitner, Vico, Dörner, Vaněk, Veselý – Tomáš.

Komentář k zápasu

Partnerem mládeže HC Slovan je město Ústí nad Labem

První střela zápasu znamenala gól. Uběhlo 29 sekund utkání a Petr Magasanik prostřelil brankáře domácích. Tomáš Bejček v šesté minutě upravil na 0:2. Třetí branku Ústí vstřelil Marek Domský. Po první třetině byl stav 0:3. Na plné obrátky se gólostroj Slovanu rozběhl po přestávce. Jaroslav Vandas v čase 25:24 přidal další branku svého týmu. Necelou minutu po něm překonal brankáře Skokana Marek Leitner. Běžela dvacátá osmá minuta, Karel Zich vstřelil branku na 0:6 a vyprovodil Skokana z branky. Na jeho místo šel Černík, i přes to gólový rozdíl stále narůstal. Nově příchozí lovil puk z branky po dvou minutách. Lvíčata hrála oslabení, ale dostala se do útočného pásma a Sebastián Dörner prostřelil Černíka. Krátce po polovině zápasu si Petr Magasanik vybruslil před branku, položil si brankáře a puk poslal pod horní tyč branky. Jednalo se o gól v oslabení. Šest minut před koncem třetiny našel Vandas zcela přesně Marka Domského, který zakončoval do odkryté branky. Po dvou třetinách platil stav 0:9. I v poslední perodě dominovalo Ústí. Do branky sesypaných Litoměřic se postupně trefili Petr Magasanik, který zkompletoval hattrick, Tomáš Bejček a poslední branku zápasu vsítil Petr Magasanik.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže