Ústí nad Labem - První utkání těchto dvou soupeřů vyhrály v Kalich Aréně Litoměřice 3:2 po nájezdech. Odvetný zápas ve Zlatopramen Areně nezačalo Ústí nejlépe, ale nakonec se radovalo z výhry 4:3 rovněž po nájezdech. Dvě asistence si v zápase připsal Vondráček.

16. 8. 2013, 18:00 hod.

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Stadion Litoměřice 4:3 po náj. (0:1, 3:1, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 6. Vegner (Piewak), 27. Chovanec (Vondráček), 40. Řídel (Vonráček, Straka), rozh. náj. Fojt – 12. Zajan, 30. Müller (Zajan, Ransdorf), 60. Müller (Brandejský, Kauschitz). Rozhodčí: Novák – Loskot, Janíček. Vyloučení: 7:3. Využití: 0:1. Diváci: 137. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3

HC Slovan Ústečtí Lvi: Burkovec, Kácha – Holeček, Trončinský, Procházka, Šimanovský, Straka, Zdvořáček, Pipitone, Fojt, Vegner "C", Bačák, Strnad, Musil, Chovanec, Kment, Řídel, Piewak, Vondráček, Málek.

HC Stadion Litoměřice: Března, od 30. min Michajlov – Šikner, Klíček, Müller, Vacek, Šindelář, Krýsl, Topol "C", Kauschitz, Popek, Brajdejský, Zajan, Ransdorf, Smejkal, Neruda, Schyhelsky, Matějek, Krejča, Vrba


Komentář k zápasu

Do zápasu vstoupili lépe hosté, ti se zásluhou Jiřího Zajana dostali do vedení. Lvíčata dlouhou dobu hledala cestu k vyrovnání. Toho se dočkala až ve 26. minutě, kdy se prosadil Zdeněk Vegner. O necelou minutu později Ústí vedlo. Jan Chovanec využil přihrávku od Vondráčka. Stadion se ovšem nevzdal a před polovinou zápasu stihl vyrovnat na 2:2. Jmenovitě Káchu prostřelil Dominik Müller. Minutu před koncem druhé třetiny se pěknou střelou prosadil Daniel Řídel. V závěru utkání Litoměřice hráli přesilovou hru pět na čtyři a ještě odvolaly brankáře. Při početní výhodě hostů šest na čtyři se parádní střelou od modré prosadil Dominik Müller a znovu vyrovnal. O vítězi musely rozhodnout nájezdy. Za domácí jel Strnad a za hosty Müller. Ani jeden střelec neuspěl. Ve druhé sérii za Ústí povedeným blafákem skóroval Radek Fojt, za Litoměřice neproměnil Brandejský. Lvíčata vyhrála 4:3 po nájezdech.

Ohlasy trenéra:


Milan Skrbek (HC Slovan Ústečtí Lvi): "Měli jsme velmi pomalý rozjezd. Postupem času se hráči dostali do tempa."

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže