Ú s t í n/L. - V jednoznačnou záležitost se změnil zápas mezi mladším dorostem Ústí a Litoměřic. Ve Zlatopramen Areně viděli diváci deset gólů, všechny do branky hostujícího celku. Daniel Dobiáš (na snímku) vychytal čisté konto, když zneškodnil pět střeleckých pokusů soupeře.

14. 8. 2013, 17:45 hod.

HC Slovan Ústečtí Lvi - HC Stadion Litoměřice 10:0 (2:0, 5:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 8. Brňák (Veselý, Opočenský), 18. Vico (Štochl), 22. Vytejček (Vaněk), 24. Veselý (Dörner), 26. Brňák (Osmani, Zich), 29. Vandas (Osmani), 39. Zich (Brňák), 43. Tomáš (Vico, Pulda), 44. Zich (Brňák, Osmani), 59. Pulda. Rozhodčí:Volf – Ptáček, Řežábek. Vyloučení: 4:6, navíc Osmani (UNL) 5+20 [HRUB]. Využití: 2:0. Diváci:137 . Průběh utkání: 10:0. Střely: 73:5.

HC Slovan Ústečtí Lvi: Dobiáš – Opočenský, Vandas, Vytejček, Janíček,Štěpánek, Pulda, Štochl – Osmani, Veselý, Brňák, Zich, Vaněk, Dörner, Spálenka, Vico, Leitner, Tomáš

HC Stadion Litoměřice: Landt, Černík – Poulíček, Racek, Vízner, Hruška, Čapek, Vacek, Salač, Sadil, Prochorenko – Hazucha, Fábry, Horyna, Kundrát, Daniel, Matuška, Švalich.

Komentář k zápasu

V osmé minutě padla první branka utkání, prosadil se Brňák. Necelé tři minuty před koncem první třetiny vedlo Ústí o dva góly, postaral se o to Vico. Krátce po začátku druhého dějství přidal třetí branku svého týmu Vytejček. Ve 24. minutě skóroval Veselý a veselo bylo i na střídačce žlutomodrých. Brňák prostřelil Landta a skóre bylo už 5:0. V čase 28:21 se parádní střelou od modré prezentoval Vandas. Do sítě Landta se ještě trefili Jiří, Pulda a dvakrát Zich. Lvíčata po jednoznačném zápase porazila Litoměřice 10:0.

Martin Pulda: Zápas mě moc nebavil

Mladší dorostenci odehráli několik zápasů. „Některé přípravné zápasy se nám povedly více, jiné méně. Je to příprava. Chceme se co nejlépe připravit na sezónu.“

Oproti loňské sezóně se tým výrazně obměnil. „Hráči, kteří jsou prvním rokem v mladším dorostu, hrají dobře. V mužstvu panuje přátelská atmosféra.“

Lvíčata odehrála i utkání proti celku Blues Espoo, který prohrála 1:4. „Zápas proti Finům se nám úplně nepovedl, zjistili jsme, že máme na čem pracovat.“

Souboj s Litoměřicemi vyhrálo suverénně Ústí. „Zápasy, jako byl tento, mě příliš nebaví, je to jednoznačná záležitost. V těchto zápasem postrádám drama.

Matrin Pulda vstřelil desátou branku svého týmu. Jak k ní došlo? „V útoku nebyl nikdo, komu bych mohl nahrát. Zkusil jsem se k soupeřově brance dostat sám. Povedla se mi klička a vstřelil jsem gól,“ dodal.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže