Roudnice nad Labem - Po mezinárodním zápase odehraným v Roudnici nad Labem se k utkání za Ústí vyjádřil autor jediné branky Kryštof Vaněk (na snímku), za celek Espoo Blues 1998 hovořil Jere Jääskä.

Co jste očekávali od Finů?

No, moc jsme o nich nevěděli. Nikdy jsme s nimi nehráli a přeci jen to byl mezinárodní zápas. Hlavně jsme více očekávali od sebe.

V první třetině bylo mnoho šancí, kdy skórovat. Proč se to nepodařilo?

Asi to bylo tím naším zakončením, ve kterém nejsme důslední.

Dali jste vyrovnávací gól na 1:1. Proč další branky nepadly?

Byli jsme rozhozeni z hloupého gólu, který jsme dostali. Největší problém jsme měli s tím, abychom se dostali z obranného pásma a s přechodem do útočného.

Na konci druhé třetiny skóre 1:4. Co vám řekli trenéři?

Nabádali nás, abychom hráli tak, jak nám radí a hráli to, co zkoušíme na trénincích a zlepšili přechod přes modrou čáru.

Co vyvolalo rvačku dvě minuty před koncem zápasu?

Soupeř začal šťouchat do brankáře a ten si to nenechal líbit.

Proti Finům budete hrát ještě jednou. Jak se na ně připravíte?

Asi se na trénincích zaměříme na chyby, které jsme dnes dělali, a uvidíme, až se s nimi utkáme příště.


Za soupeře žlutomodrých se k utkání vyjádřil Jere Jääskä. „Po utkání se cítím dobře. Ústí se snažilo hrát dobře z obrany, i přesto jsme mu dali čtyři góly. V první třetině jsme hráli několik přesilovek, které jsme neproměnili. Střel jsme měli hodně, v tom problém nebyl. Jsme rádi, že jsme vyhráli,“ dodal.
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže