Ú s t í n/L. - Den po prohře mladšího dorostu s Chomutovem 1:6 nastoupili proti stejnému soupeři i starší kolegové. Ani oni však nedokázali s protihráči držet krok. Piráti daleko lépe bruslili a v osobních soubojích měli převahu. Starší dorostenci branku nevstřelili, a tak prohráli 0:6.

31. 7. 2013, 17:30 hod.

HC Slovan Ústečtí Lvi – Piráti Chomutov 0:6 (0:2, 0:3, 0:1)

Branky a nahrávky:8. Wágner (Kaše), 16. Lyszczarczyk (Wágner, Toman), 24. Adámek (Kašpar, Rohla), 25. Toman (Wágner), 35. Toman (Kaše, Wágner), 57. Toman (Kaše). Rozhodčí:Novák, Volf – Loskot, Ptáček. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Diváci:157. Průběh utkání:0:6.

HC Slovan Ústečtí Lvi: Zvědělík – Hucek, Hübsch, Melichar, Loukota, Kába, Drha, Koval, Kopta, Macek, Navarra, Kašek, Gruber, Amirov, Rubeš, Tůma, Zdvořáček.

HC Energie Karlovy Vary: Danylec, 30. Strejc – Hierman, Lidák, Gröger, Hlaváček, Kozák, Knobloch, Pokorný, Wágner, Kaše, Toman, Dimitrov, Lyszczarczyk, Rohla, Kašpar, Macháček, Adámek, Taraška.

Komentář k zápasu

Úvod zápasu byl v roli Chomutova. Wágner prošel domácí obranou, položil si gólmana Zvědělíka, ale puk do branky poslat nedokázal. Lvíčata se soupeřem nestíhala bruslit, v osobních soubojích i bojích o kotouč většinou prohrávala. Rozruch před brankou Danylce vytvořil urostlý útočník Navarra, ale nezakončil přesně. V 8. minutě se z brejku prosadil Wágner. Lyszczarczyk upravil ještě před první sirénou na rozdíl dvou branek. Ve zbytku zápasu byl obrázek hry pořád stejný. Chomutov měl více sil, a tak byl v útočném pásmu mnohem častěji. Do šancí se však žlutomodří také dostali. Melicharova střela o malý kousek minula branku, kombinaci Amirova s Tůmou ani jeden nezakončil. Do sítě Robina Zvědělíka vstřelil hattrick Toman a jednu branku zajistil Adámek. Po zápase na kostce nad ledem svítilo skóre 0:6. Nebýt domácího brankáře, tak by mohl Chomutov celkem s přehledem vstřelit dvojciferný počet gólů.

Ohlasy trenéra:


Vít Borůvka (HC Slovan Ústečtí Lvi): "Bylo to letošní první utkání proti extraligovému týmu. Víme, že v nejvyšší soutěži je všechno rychlejší, což se v tomto zápase potvrdilo. Hráči si musí uvědomit, že to, co loni stačilo na výhru, letos stačit nebude. Tréninky máme ještě šest týdnů. Každý týden je priorita jiná. Utkání se nám příliš nepovedlo, ale věřím, že pokud budeme dodržovat program tréninků, tak se hra zlepší."

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže