Ú s t í n/L. - V sezóně 2012/2013 byli fanoušci zvyklí na trio, které ovládalo střídačku, to se ale s novou sezónou změní. Jiřího Mičku budeme v první lize vídat i nadále, avšak tentokráte na střídačce Havlíčkova Brodu. Ústečtí Lvi zůstanou pod taktovkou Jaromíra Šindela a Tomáše Mareše.

Od roku 2005 do roku 2012 působil v Hradci Králové nejprve na pozici asistenta trenéra, později jako hlavní kouč. I jeho trenérské štaci v Hradci předcházelo hráčské působení právě v tomto klubu. Na jaře 2012 skončila vzájemná spolupráce hradeckého klubu a Jiřího Mičky, který zamířil právě do Ústí. V sezóně 2012/2013 spolu s Tomášem Marešem asistoval hlavnímu trenérovi Jaromíru Šindelovi. Po roce, který byl pro Lvy relativně úspěšný, mění opět své působiště. Tento sedmatřicetiletý držitel nejvyšší trenérské hokejové licence se stane lodivodem trenérské lavice v Havlíčkově Brodě. Jeho kroky tam nepovedou poprvé. Jiří Mička totiž právě v Havlíčkově Brodě také oblékal hráčský dres. Dnes se vrací, aby jim pomohl dostat se zpět na horní příčky tabulky, tentokráte s fixem v ruce.

"Situace se po sezoně vyvinula tak, že Havlíčkův Brod projevil o Jirku zájem, a jelikož je Jirka tamní rodák, tak jsme mu v dalším angažmá nebránili," řekl pro klubový web Přemysl Zeman.

S Jiřím Mičkou se u Rebelů počítá na post hlavního kouče, asistovat by mu pak měl Rihard Cachnín. Jelikož již ve svých 37 letech je velmi zkušený, projevil o něj klub zájem už na jaře 2012.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže