Ú s t í n/L. - Ústečtí junioři odehrají v domácím prostředí další zápas. Již v neděli 17. března ve 14:30 bude vhazeno úvodní buly zápasu s PZ Kladnem. Žlutomodří budou potřebovat podporu, proto neváhejte a přijďte podpořit svěřence trenérů Milana Skrbka a Jiřího Merty.

Tváří v tvář: Ústečtí Lvi vs. PZ Kladno

Údaje před
2. kolem
baráže o NOEN extraligu juniorů

0-1-0-0
celková bilance
0-0-0-1
2.
postavení v tabulce
4.
2
získané body
0
1:0
skóre
2:6
0
utkání bez vstřelené branky
0
1
utkání se shut-outem
0
1:0 po nájezdech (Vsetín)
nejvyšší výhra
v baráži nevyhrálo
v baráži neprohrálo
nejvyšší prohra
2:6 (Hradec Králové)
Štěpán Kuchynka (1+0) - 1 b.
nejproduktivnější hráč
Norair Hovsepjan;
Vojtěch Butor;
Petr Veselý;
Matouš Větrovec;
Jan Vodička - všichni 1 b.
Štěpán Kuchynka – 1
nejlepší střelec
Norair Hovsepjan;
Vojtěch Butor – obra 1
nikdo z týmu si nepřipsal asistenci
nejvíce asistencí
Matouš Větrovec;
Jan Vodička – oba 1
David Novák 100% úspěšnost brankářů Martin Černý – 81,25%
David Novák - 0 průměr inkas. branek Martin Černý - 6

Výše uvedené statistiky se vztahují pouze k baráži. V prvním kole prolínací soutěže v domácím prostředí hostilo Kladno Hradec Králové. Domácí měli v úvodu tlak, který ovšem nedokázali využít, a tak se prosadil Hradec. Kladno nakonec prohrálo 2:6 a v tabulce baráže zatím nemá ani bod. Lvíčata nastoupila ve Zlatopramen Areně proti Vsetínu. Zápas to byl velmi vyrovnaný, rozhodnout musely až samostatné nájezdy. V nich se jako jediný prosadil Štěpán Kuchynka a Ústí vyhrálo 1:0 po nájezdech. Klíčovou postavou byl gólman Severočechů David Novák. Právě na něm bude do značné míry záviset výsledek nadcházejícího zápasu s mančaftem PZ Kladno.

Tabulka baráže o NOEN extraligu juniorů 2013/2014
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže