Ústí nad Labem - Jednu branku vsítil při přesilové hře, druhou přidal při standardním počtu hráčů na ledě. Řeč je o levém křídelním útočníkovi druhé formace Romanu Rácovi, který v letošním play-off zaznamenal za devět zápasů deset kanadských bodů (6+4).

Z Olomouce se ústečtí hokejisté vraceli s dvouzápasovým mankem. Moravanům se podařilo ovládnout i třetí střetnutí, svěřenci Petra Fialy a Jana Tomajka tak mají k dispozici čtyři mečboly. „Podali jsme super taktický výkon, dvě třetiny jsme soupeře téměř do ničeho nepustili. Libor Kašík zachytal parádně, nám se podařilo vstřelit tři góly. Jsme rádi za to, že v sérii vedeme 3:0 na zápasy,“ komentoval třetí semifinálový duel letošního play-off Roman Rác.

„Čekali jsme, že na nás soupeř vletí. Slovan neměl co ztratit, my vedli 2:0 na zápasy. Ústí nad Labem muselo, nám to vyhovovalo a hráli jsme v pohodě,“ pokračoval autor dvou branek.

„Líbil se mi více můj druhý gól, ale obě mé trefy jsou zásluhou Michala Vodného, který mi to parádně nahrál. Já jsem kotouč pouze dorazil,“ zavzpomínal na dva přesné zásahy dvaadvacetiletý útočník Mory.

„Musíme zůstat v pohodě, poslední krok bývá vždy nejtěžší. V minulé sezóně jsme sami zažili, že jsme prohrávali 0:3 na zápasy a dokázali jsme sérii srovnat. Musíme hrát stále stejně a doufat, že vyhrajeme,“ říká před čtvrtým měřením sil čtvrtý nejproduktivnější hokejista letošních vyřazovacích bojů.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže