Ústí nad Labem - V případě, že dostane v sobotním utkání s Litoměřicemi důvěru trenérů Ondřej Holomek, může se severočeský obránce těšit na pikantní zápas. Nastoupil by proti svému bývalému působišti. Jak sám odchovanec vsetínského hokeje přiznal, zamlouvá se mu stadion i samotný tým Litoměřic.

„Naše hra nebyla optimální, ale díky zisku tří bodů jsme spokojení. První třetina skončila 0:0, protože ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Hráli jsme dobře dozadu, ale pouze v této části hry. Vytvořili jsme si i nějaké šance, ale neproměnili jsme je. Věděli jsme, že je pouze otázkou času, kdy nám to tam spadne,“ poohlédnul se za středečním derby s Mostem Ondřej Holomek, jenž zaznamenal asistenci na gól Marka Laše.

„Jaroslav Roubík vyhrál perfektně buly a poslal puk na mě dozadu. Sice jsem si kotouč špatně postrčil, ale nakonec jsem vystřelil. Martin Volke pravděpodobně nic neviděl, a tak střelu vyrazil přímo na hůl Marka Laše. Byla to šťastná náhoda,“ popsal vznik svého devátého kanadského bodu v této sezóně.

V sobotu 16. února 2013 čeká Ústecké Lvy další vypjaté utkání, ve kterém se střetnou opět dva celky ze severu Čech. Slovan změří síly se Stadionem Litoměřice v Kalich Areně. „V Litoměřicích můžeme uspět s výbornou obranou a defenzivou. Pokud nebudeme faulovat, věřím, že nějaké góly vstřelíme. Bude to pro mě zápas jako každý jiný, přestože mám litoměřický stadion i tým hodně rád. Domluvíme se ještě před utkáním, jestli vypíšeme nějakou odměnu na vítězství. V předchozích zápasech s Litoměřicemi se odměna vypisovala, tak uvidíme,“ dodal dvaadvacetiletý zadák, jenž v minulosti v celku Litoměřic působil.

Základní část uzavřou svěřenci Jaromíra Šindela, Jiřího Mičky a Tomáše Mareše domácím soubojem se Šumperkem, se kterým v probíhající sezóně dvakrát prohráli. „Věřím, že bychom utkání měli za předpokladu plnění taktických pokynů zvládnout. Musíme se řídit jako každý zápas tím, že nebudeme vylučovaní a budeme hrát dobře do obrany. Soupeře do play-off zatím já osobně nevyhlížím, tabulku soutěže moc nesleduji. Porazit ale musíme každého, pokud je naším cílem postupovat co nejdále,“ uzavřel Ondřej Holomek.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

  • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže