Ústí nad Labem – Mladším dorostencům začíná nadstavbová část letošního ligového ročníku. Postavení mužstev v tabulce Lvíčatům nadělilo hned na úvod nesnadného soupeře. Na led Zlatopramen Areny přijedou nedaleké Litoměřice. Zápas bude zahájen ve čtvrtek 7. února 2013 v 17:15, vstup je zdarma.

Severočeské derby slibují kvalitní hokej, ten bude k vidění i v tomto zápase. Oba soupeři se v sezóně již dvakrát střetly. Začátkem listopadu cestovala Lvíčata do Kalich Areny, kde vyzvala tamní výběr. Ústí vyhrálo zcela jasně 10:2. Matěj Drha si v onom zápase připsal na své konto dvě branky a tři asistence. Druhý, zatím poslední souboj, se konal 20. ledna v ústecké Zlatopramen Areně. Utkání vyšlo nejlépe Filipu Rubešovi, který zaznamenal hattrick.

Skóre zcela jasně hovoří ve prospěch domácího týmu – 15:4. Stadion Litoměřice má největší problém v tom, že nezvládá začátky utkání. První třetiny totiž prohrál dvakrát shodně 0:3. Lvíčata umí proti tomuto soupeři hrát, to ovšem neznamená, že se na zápas nepřipraví. „Musíme zapracovat na hře v obranném pásmu, dostáváme mnoho branek po zbytečných chybách,“ doplnil trenér Jan Čaloun.

Statistické porovnání týmů není k dipozici, protože si ústečtí trenéři nepřejí, aby se statistiky zveřejňovaly, což respektujeme.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže