Ústí nad Labem - Brzy třicetiletého Petra Přeučila čeká další pikantní zápas, neboť nastoupí proti klubu, ve kterém v loňské sezóně působil. To by mohla být pro útočníka Ústí nad Labem zvýšená motivace ke vstřelení branky.
V týmové produktivitě si letos nevede litvínovský odchovanec vůbec špatně.
V kanadském bodování Lvů náleží rodákovi z Mostu devátá příčka (25 zápasů; 6+11). Je třeba podotknout, že všichni hráči, kteří jsou na tom produktivně lépe než Petr Přeučil, mají odehráno o několik utkání více.

K prvnímu mistrovskému duelu
v kalendářním roce 2013 zajíždí Ústečtí Lvi na led dvanáctého Mostu. „Když budeme bruslit, střílet na soupeřovu branku a hrát dobře z obrany, můžeme pomýšlet na body. Nějaké hecování už opadlo, s nikým si nebudu ani volat. Pár hráčů v Mostě, když jsem tam působil, ještě zůstalo dodnes, ale převážně jsou tam mladí kluci z Karlových Varů. Utkání nebudu vnímat nijak speciálně, ale v kabině pravděpodobně něco vypíšu. Určitě budou spoluhráči otravovat, takže budu muset,“ řekl s nadsázkou útočník Petr Přeučil, jenž v Mostě v sezónách 2009/2010 a 2011/2012 působil.

Devětadvacetiletý forvard dostává letos oproti předchozím ročníkům v celku Slovanu hodně prostoru, v pořadí týmového kanadského bodování náleží Petru Přeučilovi devátá pozice, a to za sedmnáct kanadských bodů (6+11) v pětadvaceti utkáních. „Jsem rád za to, že mohu hrát v Ústí nad Labem. Statistikám velkou pozornost nevěnuji. To, že bych nějak prožíval kanadské body, určitě ne. Hlavní je, že je dobrá parta a sranda,“ pochvalovala si zázemí severočeská třiatřicítka.

Svěřenci Jaromíra Šindela obývají v tabulce I. hokejové ligy ČR třetí pozici, lépe umístěna je pouze Mladá Boleslav s Olomoucí. S oběma mužstvy se žlutomodří letos střetli třikrát, Slovan nemá příliš lichotivou bilanci, když na své konto si dokázal připsat pouze jedno vítězství (5:1 nad Olomoucí). „Na tabulku se díváme, ale soustředíme se na to, abychom hráli to, co trénujeme a abychom se neustále zlepšovali. Je to pouze základní část, play-off bude o něčem jiném. Myslím si, že vedení může být zatím s naším umístěním spokojeno. Jsou zde ambice, aby se hrálo nahoře. Pokud budeme poslouchat pokyny trenéra, můžeme zlepšit herní projev,“ pokračoval starší bratr hokejisty Tomáše Přeučila.

„Bratr hraje v Bílině, víceméně už pouze pro radost. Na první hokejovou ligu pravděpodobně nepomýšlí, i když by ji podle mého názoru mohl hrát. V Mostě to ale dopadlo, jak dopadlo. Jeho hráčská práva náleží podle mě extraligovému Litvínovu,“ zmínil se o svém rodinném příslušníkovi.

„Do nového roku bych si přál, abychom byli všichni zdraví, protože to je to nejdůležitější,“ dodal skromně Petr Přeučil.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže