Ústí nad Labem - Ondřej Smetana skóroval naposledy 23. 1. 2010, když v rámci extraligy staršího dorostu rozhodl v Kotlině gólem v prodloužení o zdolání Havlíčkova Brodu 4:3. Tenkrát se Smetana zasloužil i o třetí gól Lvů a po téměř třech letech opět střeleckou smůlu v mistrovském utkání prolomil, když se prosadil proti Písku.

Před svátkem narození Ježíše Krista si hokejisté Slovanu nadělili ve Zlatopramen Areně dárek v podobě výhry 10:0 nad Pískem. „Chtěli jsme zápas vyhrát, abychom měli před Vánoci pohodu a klid. Byli jsme lepší, o zisku tří bodů rozhodla rána Vladimíra Brože z první třetiny,“ tvrdil Ondřej Smetana, jenž v pátek proti Jihočechům zaznamenal první trefu v seniorském hokeji.

„Přihrál jsem kotouč Václavu Meidlovi, který si puk vyměnil s Danielem Boháčem a následně střílel. Ode mě se touš naštěstí odrazil do prázdné branky. Hned po vstřelení branky za mnou přijel pokladník Daniel Boháč a řekl mi, že pro mě má suvenýr za tisíc korun českých. Význam pro mě vstřelený gól velký nemá, ale jsem rád, že jsem se trefil, i když hlavní je úspěch týmu,“ ocenil branku dvacetiletý obránce, který vánoční svátky stráví v rodinném kruhu.

„Nyní si užijeme čtyři dny volna a sejdeme se opět ve středu 26. 12. 2012, kdy máme na plánu dne dvoufázový trénink. Do nového roku bychom si jako přání přáli play-off, vidiny jsou i na baráž. Uvidíme, jak se vše vyvine. O Vánocích budu s rodinou doma,“ pokračoval odchovanec litoměřického hokeje.

V sobotu 29. prosince čeká Ústecké Lvy v domácím prostředí souboj s Rebely z Havlíčkova Brodu. „Nevím zatím, s jakou taktikou do utkání půjdeme, to nechám na trenérech. Rádi bychom vyhráli a rok 2012 ukončili vítězně. Havlíčkův Brod přijede jistě vyhrát, bude hrát útočný hokej. Rebelové mají kvalitní tým, k vidění bude bojovný zápas. Věřím, že tři body urveme,“ uzavřela vyhlídkou na sobotní klání ústecká pětka.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže