Ústí nad Labem – Ústečtí Lvi se zúčastnili netradičního focení. Tentokrát při přípravě charitativního kalendáře pro rok 2013. Prostředky získané z prodeje tohoto kalendáře půjdou na podporu dětského novorozeneckého oddělení JIP Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Charitativní program Slovan pomáhá si připravil zajímavou akci. Hokejisté Ústeckých Lvů a děti v roli modelů a modelek pro charitativní kalendář pro 2013. Výtěžek z prodeje půjde na podporu dětského novorozeneckého oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem.

Na JIP novorozeneckého oddělení svádí boj o svůj život miminka narozená s velmi nízkou porodní váhou. Do focení kalendáře se tak zapojily děti, které před nedávnem samy pobývaly na tomto oddělení a dnes se mohou těšit plnému zdraví.

„Tyhle děti musely bojovat od prvního dne svého života. Ten boj nakonec vyhrály a my chceme podpořit výbornou činnost celého personálu novorozeneckého oddělení JIP Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem,“ řekl marketingový manažer Ústeckých Lvů Přemysl Zeman.

Kalendář fotil přední český fotograf Jan Tůma, blízký přítel generálního manažera Ústeckých Lvů Jana Kloboučka. „Honzu Tůmu jsem oslovil s myšlenkou na vytvoření charitativního kalendáře. Byl z této akce nadšen a bez nároků na honorář se zapojil do našeho projektu,“ přiblížil vznik kalendáře generální manažer Lvů Jan Klobouček.

Kalendář bude v prodeji od poloviny prosince 2012 v limitované edici. Navíc se chystá i zvláštní aukce. „Každý kalendář bude originál. Bude opatřen číslem z limitované edice a do aukce půjde kalendář s pořadovým číslem jedna,“ dodal marketingový manažer Lvů Přemysl Zeman.

Fotogalerii z focení kalendáře naleznete ve fotogalerii na oficiálním profilu Ústeckých Lvů na sociální síti Facebook.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže