Slovan se chystá v rámci 23. kola do Havlíčkova Brodu, kterému patří průběžné 10. místo. Ústí bude chtít navázat na zisk 3 bodů z domácího zápasu, kdy uspělo nad Medvědy z Berouna v poměru 4:2. Zahajovací buly bude vhozeno v sobotu 17. 11. v 17:00 hod.

Tváří v tvář: HC Rebel Havlíčkův Brod vs. Ústečtí Lvi

Údaje před
23. kolem

9-1-1-11
celková bilance
15-1-1-5
10.
postavení v tabulce
2.
30
získané body
48
57:72
skóre
81:55
3
utkání bez vstřelené branky
0
0
utkání se shut-outem
0
7:3 (Medvědi Beroun 1933)
nejvyšší výhra
7:2 (IHC Písek)
Ladislav Rytnauer (6+14) - 20 b.
nejproduktivnější hráč
Jaroslav Roubík (14+18) – 30 b.
Martin Ondráček - 9
nejlepší střelec
Jaroslav Roubík - 14
Ladislav Rytnauer - 14
nejvíce asistencí
Jaroslav Roubík - 18
Milan Kostourek +7
nejlepší v +/-
Jaroslav Roubík +11
Roman Vondráček -13
nejhorší v +/-
Jan Kloz, Petr Hořava -4
Marian Morava; 48 TM
nejtrestanější hráč
Lukáš Poživil; 47 TM
Daniel Dolejš - 92,62%;
Jaroslav Suchan - 86,43%
úspěšnost brankářů Michael Petrásek – 92,59%;
Zdeněk Orct – 91,17%;
Vladislav Koutský -90,18%
Daniel Dolejš – 2,50;
Jaroslav Suchan - 5,14
průměr inkas. branek Michael Petrásek – 2,00;
Zdeněk Orct – 2,37;
Vladislav Koutský – 2,66

Havlíčkův Brod pod lupou

HC Rebel Havlíčkův Brod

  • Rok založení: 1928
  • Klubové barvy: červená a bílá
  • Generální manažer:
    Augustin Žák
  • Trenér: Milan Chalupa
  • Asistent: Richard Cachnín

Havlíčkův Brod se momentálně nachází na 10. místě prvoligové tabulky. Tým však ztrácí na své tabulkové sousedy (Litoměřice a Benátky nad Jizerou) pouhý bod. V posledních třech utkáních ovšem tento tým nebodoval. Připsal si postupně porážky s Kadaní 2:8, Jihlavou 1:4 a Třebíčí 1:5. Havlíčkův Brod letos odehrál už dvaadvacet utkání, v nichž si připsal devět vítězství a jedenáct porážek v základní hrací době. Rebelové mají vyrovnanou bilanci co se týče prodloužení, kdy si připsali po jednom vítězství a jedné porážce.

Zbraně Havlíčkova Brodu

Nejlepším útočníkem a zároveň nejproduktivnějším hráčem je Ladislav Rytnauer, který odehrál všech dvaadvacet zápasů a nasbíral v nich úctyhodných dvacet bodů. Připsal si prozatím šest branek a hlavně čtrnáct asistencí, které ho řadí na páté místo nejlepších nahrávačů 1. ligy. Nelze opomenout ani další produktivní útočníky, mezi které patří Martin Ondráček a Lukáš Endál, kteří shodně získali osmnáct kanadských bodů. Rebely trápí zejména marodka v útočných řadách. Na marodce zůstávají Petr Polodna, Milan Kostourek a bývalý hráč Slovanu Miroslav Třetina. Vedení Havlíčkova Brodu na tuto situaci zareagovalo a povolalo na střídavé starty Tomáše Micku, který by měl nastoupit proti svému bývalému klubu a zastoupit tak ofenzivu Rebelů.

Šest kanadských bodů, tolik má na svém kontě trojice obránců Radek Novotný, Radim Ostrčil a Marian Morava. Radkovi Novotnému patří průběžné páté místo mezi obránci v počtu vstřelených branek 1. ligy. Naopak v hodnocení +/- má na kontě 11 záporných bodů.

Brankářskou jedničkou je v klubu Daniel Dolejš, který má na svém kontě osmnáct odchytaných zápasů, přičemž obdržel čtyřicet dva branek. Jaroslav Suchan se letos dostal do hry šestkrát a dvacet sedm kotoučů skončilo za jeho zády.

Marodka Ústeckých Lvů

Před utkáním Ústeckých Lvů v Havlíčkově Brodě trápí tým trenéra Jaromíra Šindela marodka zejména na brankářském postu. Mimo hru jsou ze zdravotních důvodů brankáři Zdeněk Orct a Vladislav Koutský (chřipka), obránce Lukáš Špelda (problémy s kotníkem) a útočník Marek Laš (problémy s kotníkem).

Letošní vzájemný zápas

Ústečtí Lvi narazili na Rebely z Havlíčkova Brodu v rámci 10. kola. Utkání, které se konalo 10.10. 2012 v ústecké Zlatopramen aréně, skončilo vítězstvím domácího celku v poměru 5:3. V dresu Slovanu se ukázal především David Tůma, který vsítil dvě branky a pomohl tak k cennému vítězství domácího celku. V dresu Rebelů zazářil Lukáš Endál, který si připsal hattrick a vstřelil tak všechny branky svého týmu. Ústečtí hokejisté však potvrdili roli favorita a uhájili 3 body.


Statistiky, reportáž a ohlasy trenérů ze vzájemného utkání letošní sezóny získáte při kliknutí na odkaz vzájemného duelu:

10. kolo: HC Slovan Ústečtí Lvi – HC Rebel Havlíčkův Brod 5:3 (10. 10. 2012).

Poslední utkání obou celků

  • SK Horácká Slavia Třebíč – HC Rebel Havlíčkův Brod 5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
    Branky a nahrávky: 5. Burian (Rangl, Dolníček), 8. Burian (Káňa), 36. Burian (Káňa, Malena), 59. Burian (Káňa, Dolníček), 60. Vondráček (Kaut, Fořt) - 57. Endál (Micka, Vondráček).
    Sestava HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš - Pavlík, Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava, Novotný, Blažek, Jelínek - Endál, Micka, Ondráček - Rytnauer, Meidl, R. Vondráček - Fiedler, Štěpánek, Musil - Stehlík, Knotek.
  • HC Slovan Ústečtí Lvi – HC Berounští Medvědi 4:2 (0:0, 1:0, 3:1)
    Branky a nahrávky: 31. Přeučil (Hořava, Rod), 48. Roubík (Poživil, Přeučil), 55. Kovář (Roubík, Daniel Boháč), 60. Čermák - 48. Pavel (Ruprecht, Jebavý), 56. Padělek (Karpov).
    Sestava HC Slovan Ústečtí Lvi: Petrásek - Vl. Brož, Holomek, L. Poživil, Smetana, K. Černý, Vobořil, F. Pavlík, P. Hořava - P. Přeučil, M. Čermák, Sklenička - R. Kovář, Roubík, Ludvík - D. Tůma, T. Sýkora, Daniel Boháč - J. Kloz, Rod, Handlovský
Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ú s t í n/L. - Do Ústí nad Labem zavítal soupeř ze Slaného. První zápas vyhrálo Slaný vysoko 11:1. Domácím se však povedlo vytvořit tří brankový náskok, ale hosté jej v závěru během krátké chvíle smazali a v prodloužení vstřelili vítěznou branku. Deváťáci Slovanu tak berou z utkání pouze bod. Poslední zápas nadstavby čeká naše deváťáky v neděli proti Litoměřicím, kdy půjde o přímý souboj o druhé místo, které by nám zajistilo účast v závěrečném play-off o účast v extralize.

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže