Ú s t í n/L. - Martin Koudelka je nejlepším nahrávačem Ústeckých Lvů a dnes se na tuto pozici dostal díky třem asistencím ze čtyř vstřelených branek. I z tohoto důvodu jsme se centra první útočné řady zeptali na několik otázek, které vám přinášíme v pozápasovém rozhovoru.
“Byla to velká dřina, Písek je bojovné mužstvo, mladé mužstvo, silné mužstvo a byl to věčný souboj. Museli jsme se přes ně rvát, zkoušet přesilovky a dávat z nich góly. Nejdřív jsme se trápili a nedávali je, ale nakonec to tam napadalo,“ shrnuje ve zkratce zápas s Pískem Martin Koudelka. Stejně jako z mnoha jinými soupeři i tentokrát Lvi rozhodli ve třetí třetině a větší část zápasu byli v koncovce bezzubí. “Tam jde o to je utahat a snažit se být pozorní. Sice jim to trvalo dlouho, ale povolili. A výborně je podržel gólman, ten je vychytanej ze extraligy a měl tam výborný věci. Nám poté pomohly i přesilovky. Oni je nejdřív hráli výborně a přistupovali k nám, ale pak jsme si něco v kabině řekli a naštěstí to vyšlo,“ zůstává tajemný jako hrad v Karpatech hráč s číslem 23 na zádech.

Martin Koudelka byl u všech čtyřech gólů Lvů, připsal si další tři asistence a stal se z něj nejlepší nahrávač. “Já se cítím pořád tak nějak stejně, v pohodě. Jde o to, aby se ty nahrávky zúročili, já si myslím, že Dan Hodek mohl mít těch gólů mnohem mnohem víc a já těch asistencí taky. Jsem rád, že dávám hodně nahrávek, ale taky bych se rád trefil,“ usmívá se showman kabiny. Ten je známý svými oslavnými tanečky a jinými husarskými kousky. Při příchodu do Ústí sliboval publiku, že vyleze po ochranné síti jako pavouk. Nad touto myšlenkou se ale s časovým odstupem jen pousmívá. “To už je dlouho, jsem o rok starší a o dvě tři kila těžší, to už bych asi nezvládl,“ vrací se rozjařeně ke svému slibu. “A tancování? Já tancuju, když dám góla a víte, kolik jsme jich s Milanem Buďou dali, takže jsme se k tomu moc nedostali. Při gólech ostatních se poplácáme, ale já dal dva góly venku a tam by bylo tancovat asi blbost,“ vysvětluje, proč ještě letos „neprotančil brusle“.

Po třicátém kole činí náskok Lvů na třetí Chomutov neuvěřitelných 24 bodů a Severočeši stále se stejným bodovým ziskem jako České Budějovice vévodí první lize. “Nad tímhle se už jen pousmějeme. Ne, že by na tom Chomutov byl výkonnostně o tolik hůř než my, ale nám to zatím vychází a oni občas někde ztratí. A otázku Budějovic necháváme být. Může začít NHL a pak by jim odešlo 6 hráčů. Pokud nezačne, může jim ale třeba stejný počet borců přijít, takže o tomhle zatím nepřemýšlíme, necháváme to tak, jak to je a uvidíme,“ zůstává klidný útočník první řady.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

  • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže