Ú s t í n/L. - Ve třináctém kole měli junioři Slovanu volno, a tak mohli sledovat počínání svých soupeřů. Asi nejvíce se jejich zrak upínal k utkání České Budějovice – Slávia, protože sešívaní jsou v tabulce na předposledním místě. Pražané prohráli, což znamenalo, že se bodový rozdíl nezvětšil.
  • České Budějovice – Slavia 4:3

    Start do zápasu měly oba týmy vlažný. Jako první skórovali domácí, jmenovitě se prosadil Štěpán. Pražané nemohli na českobudějovickou obranu najít recept. Krátce před polovinou zápasu se prosadil Eddie Turek, syn bývalého gólmana Romana Turka. Další branku vstřelil Přibyl a domácí vedli 3:0. V čase 36:04 Ptáčník snížil, ale poslední slovo si ve druhé třetině vzali domácí. Ciboch upravil na 4:1. V posledním dějství skórovali hosté, Jedlička a Malý snížili na rozdíl jediné branky. Budějovice hubený náskok uhájily a získaly tři body.

  • Pardubice – Brno 1:3
  • V ČEZ Areně si diváci na branku museli počkat až do 25. minuty, kdy se prosadil domácí Vachutka. Poté přišla tříminutovka hostů. Mrázek vyrovnal a Raška poslal Kometu do vedení. Pardubice se snažily vyrovnat, jenže to se nepovedlo. Naopak v závěru výhru hostů pojistil Wasserbauer.

  • Jihlava – Sparta 3:4 po prodloužení
  • Hosté vstoupili do utkání lépe, byli aktivnější. Díky tomu vstřelil Procházka v 15. minutě první gól. V prostředním dějství domácí zlepšili hru. Přidal v čase 36:58 vyrovnal a dvě minuty po něm dostal puk do branky Střecha a Dukla vedla. Jenže devět sekund před koncem druhé třetiny vyrovnal hostující Škop. Třetí perioda přinesla dvě branky. Matějček poslal Pražany do vedení. V 54. minutě Prokš vyrovnal a zápas dospěl prodloužení. V něm rozhodl o zisku bonusového bodu pro Spartu Majěček, který vstřelil svou druhou branku v zápase.

  • Olomouc – Zlín 2:1
  • První třetina přinesla několik dobrých střeleckých pokusů, ale na gól to nestačilo. Domácí se prosadili až ve 40. minutě, skóroval Jergl. Zlín odpověděl velmi rychle, Popelka vyrovnal. Zdálo se, že se bude prodlužovat, ale zodpovědnost na sebe vzal znovu Jergl a zajistil domácím tři body.

  • Chomutov – Liberec 7:1
  • Hlava s Lehnertem poslali mladé Piráty do dvoubrankového vedení. Lehnert, jak se později ukázalo, si připsal vítěznou branku. Stezka v brance hostů ve druhé třetině prostřelil Deveri a dvakrát Kaše. V čase 36:35 se poprvé a naposledy prosadil Liberec, jmenovitě Zuzalík. Po dvou třetinách 5:1. Třetí perioda se v klidu dohrávala, domácí své vedení ještě navýšili. Do statistik si po góle připsali i Huňady a Peštuka. Chomutov deklasoval Liberec 7:1.

  • Litvínov – Mladá Boleslav 2:3 po nájezdech
  • K vidění byl velmi vyrovnaný zápas. Hosty poslal do vedení Frolík, ale „Cheza“ ještě před koncem úvodní třetiny vyrovnala. Prosadil se Šrámek. V čase 34:55 se domácí díky brance Cvrka dostali do vedení. To ovšem nemělo dlouhého trvání. O dvě minuty později srovnal Koudela. O vítězi musely rozhodnout až nájezdy. V nich svůj pokus proměnil Podsedníček a pro Boleslav získal druhý bod.

  • Plzeň – Vítkovice 0:5
  • Indiánům tento zápas absolutně nevyšel. Vítkovice souboj opanovaly a jednoznačně si celý zápas kráčely za třemi body. Příhoda v brance domácích neměl dobrý den. V první třetině ho prostřelil Holý, Hudeček a Richter. Tou dobou bylo už po zápase. Ve druhém dějství hosté polevili, ale Plzeň toho nevyužila. Třetí třetina přinesla ještě dvě branky. Holý a Králem upravili na konečných 0:5.

  • Kladno – Třinec 1:3
  • První dvacetiminutovka branku nepřinesla. V čase 20:28 se prosadil hostující Matuš a Třinec vedl. Čtyři minuty před koncem druhé třetiny zvýšil Šjafonditov na 0:2 a s hosty to vypadalo dobře. Kladenský Novák sice vykřesal pro domácí naději, tu ale pohřbil Hurtík, který stanovil na konečných 1:3.

    Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    • Ústí nad Labem - Všichni trenéři se již těší na nejmladší hráče našeho klubu HC Slovan Ústí nad Labem. Velmi rádi uvítáme do kolektivu i nové tváře, které zatím nemají s hokejem zkušenosti. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry a trenérkami převážně formou her a soutěží. Našim cílem je naučit děti všestranné sportovní přípravě (obratnost, rychlost, koordinace a další pohybové dovednosti). Důležité je také pro nás, aby se děti při tréninku bavily a měli radost z pohybu. Na tréninky, které budou v měsíci květnu a červnu probíhat suchou formou, mohou přijít kluci i holky ročníku 2017 a mladší. S tréninky začínáme dne 2.5.2024. Trénovat budeme vždy ve středu od 17:30 do 18:30 hod na umělé ploše uvnitř zimním stadionu (místo ledu), druhý trénink bude vždy ve čtvrtek od 15:00 do 16:00 hod na umělé trávě naproti zimnímu stadionu. Sraz s trenéry bude vždy 15 minut před tréninkem na který potřebujete pouze sportovní oblečení, sportovní obuv a láhev s pitím. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte telefonicky hlavního trenéra základny Václava Drahoráda na 725 550 601. Trenéři a trenérky se na všechny sportovce již těší.

    • Ústí nad Labem - Dorost Slovanu, který v letošní sezoně nastupoval v lize dorostu ve skupině Západ zakončil sezonu 2023/2024 na sedmém místě tabulky a splnil tak své předsezónní cíle. Uplynulou sezonu zhodnotil ústecký odchovanec a trenér této kategorie Lukáš Místecký.

    • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže