Ústí nad Labem - Ústecký mladší dorost hraje druhou nejvyšší soutěž. Po sedmi odehraných zápasech má na svém kontě dvacet jedna bodů a skóre 75:13. V tabulce je první o dva body. Lvíčatům na záda dýchá Děčín. Právě s tímto soupeřem odehrají ve čtvrtek 25. října severočeské derby, ve kterém půjde o první místo. Úvodní buly bude vhozeno v 16:30. Vstup je zdarma.

Děčín má proti Ústí horší poměr mezi vstřelenými a inkasovanými brankami – 51: 17. Tyto dva týmy dominují lize. A to jak v oblasti skóre, tak i bodově. Třetí tým (Kobra Praha) má na svém kontě 15 bodů, což je o 4 méně než Děčín a o 6 než Ústí.

Ústí a Děčín, města, která od sebe dělí několik kilometrů. Hráči obou týmů se velmi dobře znají, mnoho z nich jsou kamarádi. Přátelské vazby jdou v hokeji pochopitelně stranou, protože se nehraje jen o výsledek či o čest. Případná výhra hostů vyšvihne Medvědy na první místo ligové tabulky. To ovšem domácí skvadra pod vedením zkušeného hokejového harcovníka Martina Tůmy nechce dopustit a o každý kousek ledu bude bojovat.

Lvíčata budou potřebovat diváckou podporu, aby zápas dotáhla do vítězného konce. „Chtěl bych pozvat všechny fanoušky do Zlatopramen Areny, kde se ve čtvrtek 25. 10. od 16:30 odehraje bitva mezi Ústím a Děčínem. Hraje se o první místo v tabulce,“ zve diváky na zápas Jakub Šlechta, kustod týmu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Nejnovější články

  • Dorostenecký Try-out

    20. 3. 2024

    Ústí nad Labem - Ve středu 27.3. na zimním stadionu v Ústí nad Labem se koná Try-out do kategorie dorostu pro sezónu 2024/2025. Dorost bude již třetím rokem účastníkem 2.nejvyšší soutěže. Try-out se týká hráčů ročníku 2008 a 2009.

  • Ústí nad Labem - Jak jsme Vás již informovali začátkem března ohledně nové identity A-týmu, který v nové sezoně bude vystupovat pod názvem HC Slovan Ústečtí Lvi a zároveň bude mít vlastní webové stránky a sociální sítě. Je potřeba dodat, že stávající web slovanusti.cz, facebookové a instagramové stránky se budou věnovat dění kolem mládeže Slovanu. Budeme Vás informovat podrobně o dění kolem mladých nadějích Slovanu a celkové práce všech trenérů a lidí kolem mládeže.

  • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

Hlavní partneři

Významní partneři

Mediální partneři

Partneři mládeže