Ústí nad Labem – Junioři odehráli další zápas. To znamená, že NOEN extraliga má za sebou již 11. kolo. Podívejme se, jak si vedlo Ústí i další týmy.
  • Ústí nad Labem – Liberec 2:3
  • Úvod zápasu patřil domácím, prosadil se Štěpánek. Liberec ovšem ještě do konce třetiny vyrovnal, Petráska prostřelil Maďar. V prostřední periodě měli více ze hry hosté, převahu vyjádřil gólovou střelou Vlk. Ve 47. minutě srovnal na 2:2 nejproduktivnější hráč ústeckého celku Hanzl. V čase 52:51 byl vyloučen domácí Holeček. Nabídnutou početní výhodu využil hostující Psota, který zajistil export tří bodů do Liberce.

  • Plzeň – Sparta 5:4 po prodloužení
  • Domácí borci vlétli do zápasu. Již v osmé minutě vedli díky brance Zimmermanna. O tři minuty později skóroval Škop. Sparťan Eis velmi rychle otočil zápase a poslal „své“ do vedení. V polovině zápasu se Sparta dostala do vedení o dvě branky. Domácí Anderlík snížil na 2:3. Krátce po začátku třetí třetiny vyrovnal Němec. Stejný hráč o pár minut později poslal Plzeň do vedení. V čase 48:58 vyrovnal na 4:4 Brzobohatý. V prodloužení skóroval domácí Slavík a získal pro Indiány další bod.

  • Kladno – Slavia 4:0
  • Kladenský gólman Exner jakoby zaklel svou branku, protože neinkasoval. Kladno vstřelilo první branku v 31. minutě, radoval se Gottlieb. Další branky si připsali Fiala, Doudera a Véber. Po druhé třetině prohrávala Slavia 0:4. V poslední třetině branka nepadla, a tak se hrdinou zápasu stal brankář Exner, který zlikvidoval všech 37 střel Pražanů.

  • Litvínov – Třinec 1:4
  • Branka padla až na konci třetiny. Pisařík poslal hosty do vedení. Náskok Třince navýšil Hurtík, který upravil stav zápasu na 2:0. Po polovině druhého dějství skóroval domácí Smolka, který zaznamenal jedinou branku svého týmu v tomto zápase. V poslední periodě o výhře Slezanů rozhodli Franek a Bejtek.

  • Chomutov – Vítkovice 4:5
  • Jedinou branku úvodního dějství zaznamenal již ve 3. minutě Pasker. Ze druhé periody uplynulo čtyřicet dva sekund, když Tomi upravil skóre na 2:0. Před polovinou zápasu vstřelil branku Havel, díky kterému Piráti snížili. Kämpf vyrovnal na 2:2. Vítkovický Holý poslal „své“ do vedení 3:2. Chomutov se dostal do hry, respektive vyrovnal, díky gólu Hammerbauera. Na něj navázal Havel a domácí vedli 4:3. Deset minut před koncem zápasu srovnal krok Němec - stav 4:4. V nájezdové loterii rozhodl o výhře hostů Blahuta.

  • České Budějovice – Pardubice 6:2
  • Domácí Švec poslal Jihočechy do vedení. V polovině třetiny vyrovnal Moučka. Plášil se Záhorou poslali Budějovice do vedení 3:1. Ve druhé třetině byli domácí o hodně aktivnější než hosté. Reiniš zvýšil na 4:1. V čase 31:20 vstřelil druhou branku v zápase Švec, díky jeho aktivitě vedli domácí 5:1. V poslední třetině hosté kosmeticky upravili skóre, protože se mezi střelce zapsal Veselý. Šestou branku Budějovic vstřelil Janásek. Domácí přehráli Pardubice 6:2.

  • Jihlava – Zlín 3:2
  • Domácí borci začali mnohem lépe, protože skóroval Kuchta a Dukla vedla 1:0. Před polovinou zápasu se prosadil Gregar, díky jeho přesné trefě vedla Jihlava již 2:0. Domácí Vála zvýšil na 3:0. V posledních pěti minutách dvakrát skóroval Kovařík. Na víc se hosté nezmohli, a tak prohráli.

  • Brno – Olomouc 1:3
  • Kometa hrála přesilovku, v ní si připsala první branku. Prosadil se Krejčiřík. Početní výhodu si zahrála také Olomouc, která ji rovněž dokázala využít. Lehečka vyrovnal na 1:1. Další branka padla v polovině zápasu, kdy skóroval hostující Vaculín. „Mora“ hrála velmi dobře, třetí branku vstřelil Jergl, který byl posledním střelcem tohoto zápasu. Brno nestačilo na Olomouc a po zásluze prohrálo.

    Sdílet článek na sociálních sítích

    Nejnovější články

    • Obránkyně Slovanu Veronika Hujová a brankářka Veronika Ortová obdržely nominaci na reprezentační akci žen U16 - Turnaj čtyř zemí, který se uskuteční ve dnech 17. – 22. dubna 2024 ve Švédsku. Kromě naší reprezentace se Turnaje čtyř zemí zúčastní také Švédky, Finky a Švýcarky. Děkujeme za skvělou reprezentaci našeho klubu.

    • 4. třída Slovanu o víkendu získala na turnaji vítězů CCM Malé ligy v Plzni 3. místo. Celorepubliková soutěž CCM Malá liga, která se hrála od září 2023 do března 2024 pořádala o víkendu finálový turnaj, kterého se zúčastnily vítězové skupin. HC Slovan Ústí nad Labem postoupil ze své skupiny jako vítěz a postupně se utkal s HC Bílí Tygři Liberec, Wolves Plzeň a BK Havlíčkův Brod. Ve velice vyrovnaných zápasech nakonec ústeckým mladíkům uteklo stříbro o jediný gól. Součástí turnaje vítězů byly i dovednostní soutěže, kde naši čtvrťáci získali ze šesti disciplín, hned čtyři 1. místa. Dětem a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu a města.

    • Ú s t í n/L. - V letošním roce proběhne opět Hokejové soustředění mládeže 2024. Pevný termín soustředění je stanoven na 11. 08. - 16. 08. 2024.

    Hlavní partneři

    Významní partneři

    Mediální partneři

    Partneři mládeže